Láttatok már valaha teljes alakos (szellem) jelenést, lehetőleg közelről?
Anno 1995 körül volt egy igazi kísértet-tapasztalásom, amit az akkor 30-32 éves édesapám is átélt (ő két alkalommal is).
Megjelent a nagyszobában, fényes nappal, egy 1700-1800-as évekbeli ruhát viselő, nagyon magas (vagy 220-230 cm-s) bajuszos férfi. Régies kalapot, jellegzetes kabátot, függőlegesen csíkozott nadrágot, és viszonylag magas szárú csizmát viselt. Haja és bajusza sötétbarna/fekete volt, a szemei pedig világosak (kékek vagy zöldek), bőre fehér. Testalkata átlagos, esetleg vékony.
Furcsán, kihúzva állt, és mindig abba az irányba nézett, amerre mi tartózkodtunk, talán a fejét is elfordította, azonkívül, hogy a szemeit forgatta. Nem szólt semmit, csak úgy bámult.
Gyorsan eltűnt.
09:59
Abszolút megértem.
Nem, és más sem, tekintve, hogy egy kitalált lényről beszélünk.
Ha valaki mégis látta, azt skizofréniának nevezik, nem szellemlátásnak.
10, szerintem igazad van
Meghalt a feleségem. És az apám is. Amikor anyámmal mentünk egyik este láttunk egy árnyékot, felénk intett, hogy tartsunk vele a tóba.
Az is lehet nem rokonaim szelleme volt, hanem valaki , aki belefulladt a tóba. De nem is hinném el, ha anyám nincs ott és nem mondja ő is látta ugyanazt. Azóta én hiszek ebben és érdekel. Aki pedig azt írja nincsenek kísértetek, annyira ne legyen biztos benne, mert nem tudja bizonyítani a nemlétüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!