Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kik vagy mik a "közelről jött...

Kik vagy mik a "közelről jött istenek"?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 29. 15:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket!
2014. ápr. 29. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Akik mondjuk a szomszédban laknak.
2014. ápr. 30. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:

A közeli égbolt asztrális parazitái és egyéb entitásai, akiket kb. a barbár (kegyetlen, gyilkos) kultuszokkal (áldozatok = ölések) lehet megidézni.

Ezek szadista, mocskos, álszent, képmutató, manipulatív stb. elmét generálnak (az emberben).

A vallások előbbutóbb mindig eme entitások irányítása alá kerülnek, többek között ezért is fajzanak el.

2014. máj. 1. 01:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Jól tennéd ha nem az istenek érdekelnének,csupán az egy igaz Isten.
2014. máj. 2. 17:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Bíró Miklós, ha téged az Igaz Isten érdekelne, akkor nem beszélnél az embertársaiddal fölényesen, kioktatóan. Nem véletlenül törölték az itten hozzászólásodat is, pedig nem is jelentettem, de úgy látszik, másnak (is) szemet szúrt!

Mellesleg nem mondtam, hogy "közelről jött isteneknek" akarok áldozni. Csak annyit kérdeztem, kik azok.

2014. máj. 3. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig az oktat aki tud. Aki nem tud ezt nem teheti,mivel nincs mit adjon.Aki töröltette gyanúm szerint egy hitetlen lehetett,mert azok közt vannak akik gyűlölik azt aki hisz.
2014. máj. 4. 10:42
 8/8 A kérdező kommentje:

"Mindig az oktat aki tud."

Hááát.... :DDD

2014. máj. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!