Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttatok már valaha teljes...

Láttatok már valaha teljes alakos (szellem) jelenést, lehetőleg közelről?

Figyelt kérdés

Anno 1995 körül volt egy igazi kísértet-tapasztalásom, amit az akkor 30-32 éves édesapám is átélt (ő két alkalommal is).

Megjelent a nagyszobában, fényes nappal, egy 1700-1800-as évekbeli ruhát viselő, nagyon magas (vagy 220-230 cm-s) bajuszos férfi. Régies kalapot, jellegzetes kabátot, függőlegesen csíkozott nadrágot, és viszonylag magas szárú csizmát viselt. Haja és bajusza sötétbarna/fekete volt, a szemei pedig világosak (kékek vagy zöldek), bőre fehér. Testalkata átlagos, esetleg vékony.

Furcsán, kihúzva állt, és mindig abba az irányba nézett, amerre mi tartózkodtunk, talán a fejét is elfordította, azonkívül, hogy a szemeit forgatta. Nem szólt semmit, csak úgy bámult.

Gyorsan eltűnt.

#lélek #szellem #kísértet #Teljes alakos jelenés
2022. máj. 9. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer írtam már ide egy hasonló kérdéshez.Mégegyszer leírom.

mezőgazdasággal foglalkoztunk kb 20 évvel ezelőtt.Kinn voltam az egyik földünknél,papám elment be a telephelyre valamiért ami bennmaradt.

Egyszer csak egy öreg embert láttam biciklizni arra a földesúton,baromi fura volt, mert ahogy néztem a papám hogy megy el, nem láttam senki hogy messze jött volna, aztán meg hirtelen láttam ahogy közeledik valaki a biciklivel.

Azóta is kiráz a hideg ha erre visszagondolok,fényes nappal volt, nyár kellős közepe.

Amikor odaért a földhöz megállt majd köszönt,én is neki.leszállt a bicikliről odajött elkezdtünk beszélgetni.Mit dolgozunk,kinek a földje ez.Majd mikor mondtam kié a föld, furán rám nézett, és ezt mondta.Tudom ismerem a nagypapádat,még kicsi voltál mikor utoljára láttalak.

Akkor nem volt még fura ez az egész, de az ütő megállt bennem.Tovább beszélgettünk majd elmondta hogy a papámnak nagy barátja, de vele is nem találkozott már nagyon rég óta.Azt mondta mostmár sietnie kell,üdvözli a papám adjam át neki,ezt nagyon szeretné.

Ahonnan jött ugyanarra elkezdett visszatekerni,messziről láttam már jött a papám traktorral mondom magamban milyen jó most majd találkoznak.

De nem.

Odaért a papám,kérdeztem tőle látta a biciklist?

Kérdezte hogy milyen biciklist, egész úton senkit nem látott.

Elmondtam neki mindent,kivel találkoztam mit mondott.Láttam rajta hogy közben falfehér volt,ahogy meséltem,majd rákérdeztem mi a baj?

Azt mondta ez az ember mikor 4 éves voltam meghalt egy balesetben.

papám legjobb barátja volt, és nem tudtak egymástól elköszönönni, hírtelen halt meg.

Kérdezte hogy nézett ki, milyen ruha volt rajta.Azt mondta mikor a faluban volt a balesete emlékszik rá ez a ruha volt rajta mert ő is kinn volt, mikor azonosítani kellett.

még is ráz a hideg ahogy ezt visszaidézem.

Egyszerűen nincs rá magyarázat,félelmetes hogy ezt átéltem.

2022. máj. 9. 17:17
 2/14 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló,

Köszönöm a kommented!

2022. máj. 9. 17:29
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, ezt már egyszer előadtad:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..

Már mondtuk, hogy egy c-típusú betörőt láttál, amennyiben igaz a sztorid.

2022. máj. 9. 19:29
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Magasabb szintű csikung gyakorlás közben néha megjelennek tanítók, érdekes jelenések, néha nem is emberi szellemek.
2022. máj. 9. 19:36
 5/14 A kérdező kommentje:

19:29

Igen, már volt egy hasonló kérdésem, viszont semmiképp nem volt cigány, mivel fehér bőrrel és kék/zöld szemekkel rendelkezett. És az egyik pillanatban még ott volt, a másikban már nem. Egy betörő nem tűnik el csak úgy, hanem legfeljebb elfut.

2022. máj. 9. 19:37
 6/14 A kérdező kommentje:

19:36

Érdekesen hangzik.

2022. máj. 9. 19:38
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Helyedben megkérdezném a muterod, hogy járt-e hozzá kiskorodban egy magas kalapos fószer.
2022. máj. 9. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Igen, láttam. Bár kb. 3-4 méterről, ami nem tudom, közelinek számít-e. Egy fekete ruhás pasas ment át a folyosón. Csak egy pillanatra láttam.
2022. máj. 9. 20:01
 9/14 A kérdező kommentje:

19:47

Már a feltételezés is sértő. Beszéltem a témáról anyával, de ő is csak csodálkozik a történteken.

20:01

Köszönöm, érdekes.

2022. máj. 9. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező!

Van ilyen amit írsz, teljesen elhiszem. Aki nem tapasztalt semmi rendkívülit, az persze hogy nem hisz. Én is tapasztaltam sok mindent, de nem írom le, mert csak kigúnyolják az embert sajnos.

2022. máj. 10. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!