Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt más olyan aki látott...

Van itt más olyan aki látott már "orb"-ot közelről?

Figyelt kérdés
[link]
2017. aug. 20. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani de ilyet a 8 èves öcsèm is tud szerkeszteni. a tárgy a kèpen más fènyű, mint a táj.
2017. aug. 20. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem arra vagyok kíváncsi hogy ki hiszi azt hogy vannak vagy hogy a képek valódiak e vagy sem. Ha éles képem lenne róla vagy hd videóm sem érnék vele semmit mivel a mai világban már bármit meg lehet szerkeszteni. Én tudom hogy vannak mert láttam nem egyet nem egyszer és nem is volt olyan messze, sőt általában 2m-en belül. Én olyan embert keresek aki látott már testközelből ilyet. S ezt is csupán érdekesséből mivel nem semmi dolog volt, igaz már nem most kb 10éve. Érdekelne magyarán valaki(k) más sztorija, ha lenne itt ilyen, ha ideakad egy ilyen olvasó. Meg lenne pár kérdésem is privátban.
2017. aug. 20. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Fekete orb is számít?
2017. aug. 20. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már sokat láttam. Bár lehet, hogy nem azok voltak. Mi az az orb?
2017. aug. 21. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!