Ez meg mi volt? Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Ma reggel anyu elvitt suliba,ő utána nem jött haza,hanem elment még pár dolgot elintézni és egyből jött értem utána. Aztán elmentünk még kajálni és jöttünk haza. Két ház van 1 telken egyik a nagypapámé és egyik a miénk,anyué és az enyém. Be volt zárva az ajtó meg minden,és először én jöttem fel a felső szintre,és a szobámban a karnis le volt szakadva félig(holott senki nem nyúlt hozzá) + a gépem előtt,a billentyűzet mellett ottvolt összegyűrve egy hajgumi,meg valami régi hajcsavaró meg egy régi babaruhám. Nem tudom hogy került oda,de elég félelmetes . veletek volt már ilyen? szerintetek mi volt ez?2010. szept. 10. 17:45
11/20 anonim válasza:
Nem tudom miért kell rögtön skizofrénnek nézni...-.-... De lehet,hogy a nagypapád ment át vagy valami macska ugrott be hozzátok "látogatóra". De ne vedd sértésnek ha nem hisznek neked az emberek én is csak azért válaszolok a kérdésedre mert mi van ha mégis igaz amit mondasz. Minden esetre mielőtt elmentek otthonról kapcsolj be egy kamerát a szobádban és így rájössz ki a tettes (már ha van).
12/20 anonim válasza:
Majd írd le,hogy mit vett fel a kamera:)
13/20 anonim válasza:
én vok a 2. és a 3. bocs h ezt így írtam csak nekem is volt hasonló és úgy betojtam, h utána már inkább úgy döntöttem nem hiszek semmilyen ilyesmiben h megtörténhet, h ne féljek és h csak álmodtam meg sorholhatnám és először azt hittem hülye lettem és azért van
14/20 anonim válasza:
MEDVEDISZNÓEMBER JÁRT NÁLATOK! MENEKÜLJ, AMÍG NEM KÉSŐ
15/20 A kérdező kommentje:
21:41 semmi baj...=/
tudom,hogy sok gyerek van,aki kitalál ilyeneket és kiírja,de én ezt nem kitaláltam:(
nem muszáj elhinni,én csak segítséget vártam.
Én kérek elnézést.:(
2010. szept. 11. 11:27
16/20 anonim válasza:
Én egyszer még kisebb koromban szétszakítva találtam reggel a székemen a nadrágomat.. fogalmam sincs mitől lehetett, anyu meg persze nem hitte el hogy nem én voltam :S de hát előfordulnak dolgok ilyeneket egy vállrándítással elintézek aztán kész..
17/20 anonim válasza:
aszhem még tegnap reggel volt olyan 8 óra fele hogy a belső lábtörlő csupa víz volt persze senki nem járt arra így anyuék rögtön rám fogták h mér tagadom le amikor senki nem járt arra
18/20 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a kamera látná a szellemeket és egyébként is okosabbak annál, hogy besétáljanak a képbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!