Valójában ki Titkos?
Figyelt kérdés
Egy szörny? Egy természetfeletti erő? Egy Tündér? Esetleg valami/ valaki teljesen más szerzet......2010. szept. 3. 11:21
11/19 anonim válasza:
Engem azzal ijesztgettek,hogy elvisz a mákász.
12/19 anonim válasza:
én a kakaoscinekben hiszek bocs:D
13/19 anonim válasza:
én ismerem a szervezetűket én is benne vagyok az a neve:(FIGYELJETEK KIDERŰL AZ IGAZSÁG!)ugy hívjáááák őkeeet hooogy rendőrök XD
14/19 anonim válasza:
Engem a mumussal ijesztegettek:D:D
15/19 anonim válasza:
az is titkos hogy van e gyakorlatban használható agyad(iq-d)
16/19 anonim válasza:
Én ismerem.Itt lakik a mi városunkban.Úgy hívják Papp Géza,őt hívják Titkosnak.Ezt halál komolyan mondom!!!
Ezt félre téve én még nem hallottam arról a Titkosról,akiről a kérdező írt.Nem akarom,hogy megorroljon rám a kérdező,de ezt nem hagyhattam ki,hogy nálunk is van egy Titkos.Bocsi.:)
17/19 anonim válasza:
Nekem anyukám a zöld lábú fényes mondta mindig, mikor folyt az orrom.. mikor meg szipogtam, zöld lábú fényes motorozott.. de sose láttam:(
18/19 anonim válasza:
én a titkosszolgálat titkosemberének a titkos gyereke vagyok. ez igy elég titkos? :D
19/19 anonim válasza:
A zsákos ember..!!! Zsááákoooos... megyeeeee... zsááákooooos... megyeeeeee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!