Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Paranormális jelenségek...

Paranormális jelenségek történnek a lakásomban többedszerre, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Kiégett, lemerült elemű, nem működő elemlámpa bekapcsol magától az éjszaka sötétjében, "pislognak" a villanykörték pár másodpercre úgy, hogy előtte-utána semmi bajuk. Kihívtuk a villanyszerelőt, mindent rendben találtak, de minden héten egyszer legalább történik valami. Néha a szobanövények levelei zizegnek csukott ablaknál, mintha szél fújna. Bárcsak vicc lenne, de nem az! Gyerekként, még a szüleim házában éjjel rendszeresen arra riadtam, hogy egy rég megszüntetett, befalazott atjó kinyílik (jellegzetes, recsegő hangja volt). A legsokkolóbb az volt, amikor a régi, szintén nem működő óra mutatója elindult, ekkor már nagyon ideges lettem, valahogy elküldtem az entitást. Miért vonzom be ezeket a dolgokat? Én már megszoktam, de ha jönnek hozzám vendégek, ők mindig megijednek. Ha szellemek, hogy lehetne megtudni, mit akarnak?

2021. júl. 12. 01:50
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Kérj paptól szentelt vizet
2021. júl. 12. 05:42
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
csak energiát akarnak. olyat amit generálsz.
2021. júl. 12. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Addig szerintem nincs baj amíg tárnyakat szállnak meg. De ha esetleg fagyos orbok kezdenek megjelenni akkor azonnal el kell hagyni a házat, és szakértő médium segítségét kell kérni.
2021. júl. 12. 09:52
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Én pránást, vagy reikist keresnék a helyedben, ők tudnak tisztítani. Egyébként egy jobb csaladallito simán modellezni neked, hogy mi van körülötted, és miért. Egyébként tekints rá úgy, hogy valszeg egy ittmaradt valaki, aki szenved.
2021. júl. 12. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Amennyiben ez nem kamu, kérj meg egy lelkészt, hogy szentelje fel a házat.
2021. júl. 12. 18:27
 6/10 anonim válasza:
21%
3 as válaszolónak válaszolok: Tudom mi az Orb! igen egy jelenség ami Youtubeon is fenn van! Nagyon para!
2021. júl. 13. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Lehet tanulmányozni kéne a lakás múltját mert lehet valaki maradt itt régről és a segítségedet szeretné hogy megszabadúljon. Figyelned kell a jelekre és reagálnod kell rájuk. Egy szeánsz sokat segítene ebben.
2021. júl. 14. 07:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Fontos volna egy szakértőt felkeresni.
2021. júl. 14. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha szellemek (nagyon valószínű, hogy azok), akkor úgy lehet megtudni, hogy mit akarnak, hogy csinálsz EVP-t.
2021. júl. 14. 18:42
 10/10 anonim válasza:
2021. júl. 14. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!