Hogyan tudok egy szellemet megjeleniteni egy képen?
Photoshoppal, illetve ha van régi, filmmel működő fényképezőgéped, akkor kettős expozícióval. Régen is így csinálták a szellemfotókat: először lefotózták a főtémát, utána ugyanarra a filmre fekete háttér előtt ráfotózták a "szellemet" (színészt, képet vagy bábút).
Én is csináltam véletlenül ilyen "szellemfotókat" gyerekkoromban a régi filmes gépemmel, mikor a már végigfotózott filmtekercset elfelejtettem kivenni a gépből, és visszatekerés után újra ráfotóztam. :)
Nem tudom, van-e ilyen, vagy lehet-e direkt.
De kb 5-6 éve amikor szelfiket csináltam egyik alkalommal, nagyon durva képek lettek. Mintha 1 másik ember arca lett volna az enyém helyett. Teljesen más árnyalatú bőr, szemforma... és így wtf.
De aztán lehet csak a telefonnal volt valami. Kitöröltem az összes olyan képet, annyira para volt.
Szerintem maximum véletlen lehet fura dolgokat lefotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!