A vonzás törvényével foglalkozó könyvek azt mondják hogy készíts olyan táblát, amire ráragasztod a kívánságaidat, mivel a vizuális képek segítenek megjeleníteni a valós életben való megtapasztalást. Ezt kipróbálta már valaki?
Nekunk kb masfel evig volt a falon aztan kidobtam az egeszet. Az egesz csak arra volt jo hogy teleaggattuk mindenfele" hulyeseggel" sok penz sok gyerek sportkocsi stb aztan elhittuk hogy ugy is van es elkoltottuk a penzunket mindenfele baromsagra mert ugye a vonzas tve azt is mondja hogy eld bele magad, hat mi megtettum! Olyannyira sikerult, hogy a vegen a hulyesegunk miatt rendesen padlora kerultunk anyagilag, meg most kecmergunk ki belole! Szerintem ne ess ilyen csapdaba! Persze a jozan esz hatarain belul ( ami nekunk nem jott ossze) talan osztonozhet a sikerre. De en mar/ mi mar ezt a " vallast" is feladtuk :-) ugy dontottunk innentol kezdve csak magunkban es egymasban hiszunk....eddig ez a legjobb vallas amit probaltunk :-)
Sok sikert neked barmiben is hiszel! :-)
Érdekes amit az előző írt. Ez egy valós veszély.
Lényegében nem elég ismerni az utat, tudni is kell járni rajta. A Titok című könyv alapjában véve működik, de a falra kiakasztott kép nem elég, főleg ha cikinek érzed kirakni. Fontos leszögezni, hogy az univerzum legerősebb ereje nem az önzés, hanem a szeretet. Egyszerűnek tűnik, de nagyon nehéz legyőzni az emberben lévő korlátokat, hogy a gondolatnak valóban teremtő ereje legyen.
Ha te ugy gondolod, hogy ciki, akkor az! Ha te ugy gondolod, hogy gaz, ha a haverod meglatja, akkor gaz is lesz.
En eljutottam arra a szintre, hogy egyre kevesbe erdekel, hogy masok mit gondolnak. Tudod a velemeny olyan mint a s.gglyuk, mindenkinek van, de senki nem kivancsi a masikera. (ennek ellenere en is buzgon irogatok ide:))))
Elmultam 33 eves es mar vagy 4 eve kint van a falon tabla. Idonkent hozzaadok valamit. Idonkent leveszek rola valamit es atteszem a masik tablara. Nekem ugyanis "koszonet" tablam is van. Arra olyan dolgok fenykepet ragasztottam, amiert halas vagyok az eletemben. Ez a tabla az agy mellett van, minden reggel ranezek, es megkoszonom a sorsnak/univerzumnak/istennek/buddhanak/krisnanak/akarkinek hogy ezek az eletem reszei.
Amikor a kivansagtablat nezegetem mindig elkepzelem magam a dolgokkal ugy, mintha azok mar megtortentek volna, mintha a targyak mar a tulajdonomban lennenek. Es amikor valami megtortenik vagy meglesz es levehetem a kivansagtablarol es atrakom a koszonet tablara, na az az igazi happy unneples! :)
? vonzasbol hasznald azt ami neked jol esik!
De ne felejtsd el, minden lepest betartani!
:)
Én használom,és működik. De nekem a szobámban van,az asztalom fölött,a barátom érdeklődött,hogy micsoda,elmondtam neki,mosolygott,ennyi. Az ilyesmit nem kell szégyellni! :) Az érzés a fontos,amit a képek kiváltanak belőled. Az a lényege az egész vonzásos business-nek! :D
A barátom mondjuk még nem tudja,hogy feltettem rá egy tengerparti esküvő képét... :P :D
Nekünk is volt táblánk.
Szart se ért, végül kidobtam mert csak fogta a port.
Azt viszont letojtam hogy ki mit szól hozzá.
Nekünk kinyomtatott pozitív gondolatok is voltak kirakva az ajtókra, szekrényre.
Mondjuk az se ért szart se, végül kidobtam:))
Kicsit érdemes foglalkozni a tudományos részével is, mert ez a nekem bejött-nekem nem, teljesen felesleges írogatás, mind két oldalról.
Alap tétel, hogy a gondolatok dolgokká válnak, ez nemcsak a Titok című könyvben van leírja, hanem több ezer éve foglalkoznak ezzel. Most, hogy a tudomány egy kicsit összeszedte magát a 21. századra:) jobban megérthetik, azok is akik eddig úgy gondolták, hogy ez csak hit kérdés. Paul Brunton könyveiben nagyon egyszerűen le van írva a mentalizmus lényege.
Lényegében a körülöttünk lévő világ, valójában energia, mint ahogy a kvantumfizika leírja. Az energia viszont irányítható. Nagyon nehéz filozófiai tétel, nem mindenkinek sikerül felfogni, mert sok a gát az emberben. Az a szerencsés aki ösztönösen ráérez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!