Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eltetek mar at komoly paranorm...

Eltetek mar at komoly paranormalis jelensegeket?

Figyelt kérdés
Inkabb olyan valaszok erdekelnek, ahol tobben is jelen voltak az esemenynel.

#szellem #Jelenseg
2021. máj. 19. 22:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

igen, sajnos(?), családom is átélte velem

letettünk egy ajándékba kapott játékbabát a szekrényre és magától, teljes erőből elkezdett eszeveszett módon "rázkódni" a szekrénynek az az eleme (de csak az) amin a baba volt..

tesóm is látta, én is és a szüleim is

mit ne mondjak eléggé megrémültünk

L

2021. máj. 19. 22:51
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
Igen, repülővel már repültem a természet felett.
2021. máj. 19. 23:10
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

5-éve vettünk egy családi házat ami 1956-ban épült és addig nem volt nyugi még az bejárati-ajtó felé fel nem szögeltem a keresztet.

Éjféli ajtóbecsapódás,hajnali 2-kor mentem a konyhába és olyan volt mintha egy ősz hajú nő ült az asztalnál .

Minden kieset a kezünkből,minden felborult.

2021. máj. 20. 06:29
 4/17 anonim ***** válasza:
59%
1es eladó?xd
2021. máj. 20. 07:47
 5/17 A kérdező kommentje:

Koszi a kommenteket, azoknak akik leirtak az elmenyeiket

A masik válaszolokat meg nem ertem miert kell trollkodni. Ha nem hisztek az ilyen dolgokban akkor miert erdekel ha mas igen? En is szkeptikus vagyok a paranormalis temaval kapcsolatban, viszont siman van ra esely hogy vannak ilyen dolgok.

2021. máj. 20. 08:07
 6/17 anonim ***** válasza:
54%

5ös akkor te biztos nem vagy szkeptikus xd.

Plusz honnan veszed hogy trollkodás volt? Az is elég ha kölcsön adja pár napra xd

2021. máj. 20. 08:17
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
Bocs. Kevertem az ateistát a szkeptikussal. Lehetsz szkeptikus.
2021. máj. 20. 08:18
 8/17 A kérdező kommentje:

En agnosztikus ateista vagyok.

Viszont a Biblia altal leirt isten letezeset teljes mertekben elutasitom.

2021. máj. 20. 08:25
 9/17 anonim ***** válasza:
51%

Ki milyen fogalomban "hisz" vagy értelmezz. Szerintem ha látsz valami esélyt a felső hatalom létezésére ami ezotérikus, akkor már nem lehetsz ateista. Szerintem.

Max olyan hitű ember, akinek nem egyeznek a hitbeli dolgai a többi emberével (szememben ez is pozitivum.).

2021. máj. 20. 08:28
 10/17 A kérdező kommentje:

Ezert vagy agnosztikus ateista.

Nem tudhatom hogy leteznek e szellemek, hiszen tobb ismerosomtol is hallottam eleg meggyozo sztorikat (mentalisan egeszseges emberektol)

Es meg azt siman el is fogadom hogy egy ember egyedul kepzelodik, de azt hogy tobben is, azt kevesbe.

Gyermekkent nekem is volt ket kisebb incidensem es ugyanaz a ket szemely volt velem ekozben.

A Biblia altal leirt isten letezeset azert nem hiszek el, mert a Biblia tul hihetelen sztorikat or le es rengeteg benne az ellentmondas.

2021. máj. 20. 08:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!