Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eltetek mar at komoly paranorm...

Eltetek mar at komoly paranormalis jelensegeket?

Figyelt kérdés
Inkabb olyan valaszok erdekelnek, ahol tobben is jelen voltak az esemenynel.

2021. máj. 19. 22:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"or le" ir le,

"Nem hiszek el" nem hiszem el

Pardon me

2021. máj. 20. 08:40
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

Hát, szerintem eléggé paranormális ami velem történt. Ültem a buszmegállóban és az ablak felettem egyszer csak kitört. Pont mellettem landoltak a szilánkok. Szuper volt. Dehogy ijedtem én meg. Amúgy ez egy jel volt, személyesen, nekem. Az ablakok nem szoktak csak úgy kitörni szerintem, főleg nem ilyen módon. A paraszt asszony jujj, de megijedt. :D Voltak ott romák, és a paraszt asszony seggét nyalták, hogy jojj, nem esett-e baja. Közben meg én is ott voltam, rajtam átnéztek, értem nem aggódtak. XD

Pont aznap, kb egy órával előtte én sírtam, pedig nem szokásom, a pszichiáternél voltam, és a váróterembe ijesztgetett egy ember persze viccből, hogy odabenn kínozzák az embereket. Habár tudtam hogy ez nem igaz, és hogy csak viccel, de elképzeltem hogy a valóságban is történt ilyen.. és lefutott előttem a sok rossz élmény amit kaptam.. Szóval ez olyan jelenség volt, h mások is jelen voltak. És 100 százalék, hogy nekem szólt a jel, habár nem éreztem magam tőle sem jobban, sem különlegesnek nem éreztem egyáltalán magam. Pedig akár érezhettem volna, de nekem nem ment.

2021. máj. 20. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, azt a babát kidobtuk jó messzire még abban az órában, nem volt az a pénz, amiért megtartottuk volna :)
2021. máj. 20. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Értem. Kár xd.
2021. máj. 20. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

"Eltetek mar at komoly paranormalis jelensegeket?"

Az egész életem ilyenekből áll. És még sok másnak is. Van egy egész nagy csoportja, akik ilyeneket képesek tapasztalni. Csak az emberek többsége be van lökve egy materialista, alacsony nézőpontba, ahol számukra ezek különleges, furcsa dolgok. Mondhatni, egy bolygón vagyunk, de mégis teljesen más dimenziót élünk meg. Akik nincsenek benne, általában zártak, nehezen nyitnak felé, de ha nyitnak felé, képesek lehetnek megtapasztalni a maguk szintjén "paranormális" meg okkult dolgokat. Akik meg benne vannak, nem érdekük szétszórni ezeket, mert megértik, hogy a tömeg ezeket nem látja, és teljesen elutasítja a feltételezését is.

2021. máj. 20. 18:56
 16/17 A kérdező kommentje:

En azert kivancsi lennek par sztorira toled

De nem probalnam elmagyarazni hogy Mit gondolom csak erdekel

2021. máj. 20. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig csak hangokat és sikolyokat hallottam. Amikor megkérdeztem anyukámat, hogy ő is hallja az éppeni zajt, akkor azt mondta nem.
2021. jún. 11. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!