Van logikus magyarázat?
nálam egyenletlen a talaj. a tökéletes szekrényem is néhol dülledten van. a szekrényajtók hol leejeebb hol feljebb vannak. sokszor reccsen, roppan és nyekereg. még az éjszaka közepén is. a nyílászárókon eleve van kis szellőzőnyílás, de az erkélyablakom eleve szar, szóval ha idateszek valamit látszik olykor a szellőmozgás.
volt h fekete gyöngynyakláncot tettem oda s imbolygott. most álomháló van s az mocorog.
de gondolom ha a szekrényajtókra akasztanék valamit akkor olykor az is imbolyogna amikor reccsen stb.
nálam azért vannak para dolgok. nemcsak szellemek tudnak ilyet művelni amúgy.
pl: egy kristálykövem a szekrényről nagyerővel rám repült. falon ütésnyomok, üvegen volt h kézlenyomatok(letisztítottam a nyílászáró üvegét s másnap fura nyom volt ott. egyedül lakok. azt hittem h madár ment neki az ablaknak. de később jobban megnéztem s belül volt a nyom, négy kéznyom)
na ezek para dolgok.
bár nem kizárt h a te eseted is ilyen.de ha logikus magyarázatot akarsz akkor a fenti példáimra gondolj.
Mi is jártunk így egy jó pár éve. Az ajtó ki-be csukódott többször egymásután, huzat nem volt. Mellesleg, ha olyan huzat lett volna az ajtót mozgassa, azt mi is éreztük volna. De le is ellenőriztük, ajtók, ablakok csukva voltak.
A kérdésedre válaszolva... Szerintem, ha nem volt huzat, és mozogott a cuccos csak úgy, akkor nem zárhatjuk ki a paranormális tényezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!