Ha léteznek szellemek, akkor miért nincsen szellem- invázió Európában, ahol szinte nincs olyan földdarab, ahol az elmúlt pár száz évben ne halt volna valaki erőszakos halált a háborúk, éhínségek, népirtások következtében?
Valójában az emberiség teljes történelme ilyen. Tehát ha lennének szellemek, akkor az egész világ szellemekben úszna.
Arról nem is beszélve, hogy az őskor óta itt lennének velünk, ősember-szellemeket érdekes módon mègsem lát senki. Amikor a Homo Sapiens kiirtotta a Neandervölgyit, az is hátrahagyott volna néhàny szellemet, azok mégsem kísértenek.
2 Attól függ. Ha van a szellemlétnek is valamiféle határa (mint a hús vér emberi létnek) akkor érthető hogy miért nem találkozol ősemberrel.
+ Ha vannak bizonyos feltételei pl egy bizonyos tudatossági szint akkor megint csak érthető miért nem találkozhatunk ősember szellemmel.
Ha hemzsegnének körülötted a szobàdban, akkor sem vennéd észre őket.
Egy elég jó rendszer működik, ami magában foglalja a leszületést, tanulást, fejlődést, halált, pihenést, majd újra.
Azt is imádom amikor egy "Materialista hívő" (nem tudom máshogy hívni) megpróbálja bemagyarázni hogy a tudomány azt állítja nincsenek szellemek. Nem állítja azt. A tudomány azt állítja hogy nem találtak eddig erre mutató tudományosan elfogadott bizonyítékot. Viszont ha eléggé "tudományos lennél" akkor éreznéd a kettő között a különbséget.
Írom ezt úgy hogy én még sose tapasztaltam hasonlót és a hit "illékony" állapotát se szeretem.
A Coco mese nagyon szuperul megmagyarázza azt a részét, hogy a szellemvilágban is csak addig maradhat az adott szellem, amíg van olyan élő, aki emlékszik rá.
Tehát annyian nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!