Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha léteznek szellemek, akkor...

Ha léteznek szellemek, akkor miért nincsen szellem- invázió Európában, ahol szinte nincs olyan földdarab, ahol az elmúlt pár száz évben ne halt volna valaki erőszakos halált a háborúk, éhínségek, népirtások következtében?

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 21:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
9%

Direkt kérdezgetsz?

Ebben a világban a halál után nincs élet. Egy másikban van. A fentiekben leírtakig.

2021. máj. 22. 22:43
 12/30 anonim ***** válasza:
25%
Azért mert nem léteznek szellemek
2021. máj. 22. 22:44
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meghalunk mind végleg, de sz.r.
2021. máj. 22. 22:45
 14/30 anonim ***** válasza:
28%
Akkor nem léteznek.
2021. máj. 22. 22:46
 15/30 SZücsöm ***** válasza:
73%

Szerintem is érdekes állítás. Hogy működne a dolog és miért? Pl akkor Hitler,Sztálin "örökké"(amíg létezik a jelenlegi civilizációnk) képes lenne szellemi alakban kísérteni? Vagy nem elég ismerni az arcát és a történeté, személyesen is ismerni kell hozzá az elhunytat?

Akkor már inkább hatnak "hihetőbbnek" a daoista-nézethez hasonló elképzelések. Ami arról szól hogy amíg van a "szellem testednek" energiája addig maradhat a tudatod. Az hogy honnan származik és mennyi energiád van az hitrendszertől függ. Tudtommal a daoisták szerint attól függ mennyi energiád van hogy életedben meddig jutottál a "chi művelésével".

2021. máj. 22. 22:46
 16/30 anonim ***** válasza:
30%

13

A szellem és a tudat között van különbség.Az egyik létezik,a másik nem

2021. máj. 22. 22:49
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Személyesen kell ismerni. Hiszen amíg a szerettei gondolnak rá vagy valamiről szóba kerül, valami miatt felemlegetik, akik ismerték, addig él bennük tovább.
2021. máj. 22. 22:51
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

Nekem az a fura, hogy az euotéria kategóriát miért látogatja olyan, aki nem hisz az ezoterikus dolgokban. Ez sajnos egyszerűn nem nekik lett kitalálva. Találják meg a saját nézeteikkel megáldott embereiket és az ő kis csoportukkal vitassák meg gondolataikat.

Ez olyan,mintha felcuccolnék és elindulnék fradista létemre egy újpestes partyra.

Hát ne menjek. Nem vagyok odavaló. Nincs szükségem rá hogy meggyőzzenek az elköteleződésem ellenkezőjéről.

Majd ha úgy érzem, felteszem én magamnak a kérdéseimet és döntök a továbbiakról.

2021. máj. 22. 22:56
 19/30 A kérdező kommentje:

Nekem az nem világos, hogy ugye Angliában és Skóciában vannak olyan híres kastélyok, melyeknek szellemei vannak. Azok a szellemek legtöbbször erőszakos halált haltak.

Na de akkor miért nincsenek a nagy világháborús csatamezők körül szellemek, ahol százezrek haltak erőszakos halált?

Illetve azokon a helyeken, ahol az elmúlt évszázadokban népirtások voltak, miért nincsen megnövekedett paranormális tevékenység?

Érdekes módon mindig csak 1-1 szellemről van szó, amikor a paranormális tevékenységet kutatják, például ennek a skóciai XY nevű kastélynak a szelleméről, akit kivégeztek.

De mi van a többi szellemmel?

Rengeteg ember halt szörnyű halált, még sincs olyan sok paranormális tevékenység, mindig csak 1-1 szellemről van szó, nem több ezerről, tízezerről.

2021. máj. 22. 23:03
 20/30 SZücsöm ***** válasza:
100%

18 Én ezzel nem értek egyet. Nem kell benne higgyen ahhoz hogy érdekelje a téma. Az más kérdés hogy vannak akik trollkodni jönnek.

Az meg hogy egyesek biztosra állítják a hitüket és megpróbálják az "igazukat" azzal bizonyítani hogy "a tudomány azt mondja" (Amúgy nem nem mondja azt) az tökre megegyezik azzal a kommunikációval amit egyes ezo hívők folytatnak. Amikor valaki biztosan "tudja" a világ nagy (megválaszolatlan) kérdéseire a választ.

2021. máj. 22. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!