Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan, akit raboltak...

Van itt olyan, akit raboltak már el űrlények? Mit tapasztaltatok, mit tettek veletek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 15:07
1 2 3 4 5
 31/42 SZücsöm ***** válasza:
87%

Szerintem az energiádat tök könnyen lemérheted magadnak is. Kell hozzá egy radír vagy bármi más amibe bele lehet szúrni a következő kelléket és stabilan "megáll" egy felületen,fogpiszkáló vagy tű,és egy kis papír vagy alufólia. Csinálsz belőlük egy psi wheelt kb 5 percig se tart a dolog (neten meg lehet nézni a helyes hajtogatási módot) az alapanyagok olcsók és általában mindenkinek van ezekből otthon.

Konkrétan csak annyit kell csinálni hogy összetákol az ember egyet és megpróbálja csak az akaratával forgásra bírni. Kezdők általában 2 tenyerüket közel rakják (nem túl közel) a psi wheel-hez de szerintem még az se feltétlenül szükséges max könnyít a dolgon. Haladók pedig állítólag bura alá teszik a psiwhell-t és úgy is mozog.

Ami még kell az egy maszk hogy bura használata nélkül biztos legyél benne hogy nem te fújkálod a papírt/alut. Nyílászárókat becsukni hogy ne is egy kósza szellő legyen a ludas + koncentrálni a psi wheel forgására nem erőteljesen hanem nyugalmi állapotban (nem stresszezni rajta nem erőlködni de megpróbálni kizárni a kósza gondolatokat) .

Én ezzel is kísérletezek már fél éve. Az elején kipróbáltam párszor hogy mi történik ha csak a kezemet rakom oda nagyon közel hogy megtudjam hogy szimplán a kezem hőjétől el kezd e mozogni: Egyszer se mozdult meg tőle tehát ez (legalábbis nálam) kizárható ok. Még öngyújtóval se sikerült mozgásra bírnom.

Párszor kipróbáltam azt hogy csukott nyílászáróknál otthagytam a psi wheel-t az asztalon percekig és oda raktam mellé a telóm kamerázni hogy lássam így képes e mozgatni a nem létező szél. A válasz erre is nem volt.

Azt is kipróbáltam hogy maszkon keresztül bezavarhat e a légzésem, erre is nem a válasz.

Ezen információk tudtában kezdtem el bénázni a psi wheel -el.

Ami a lényeg hogy az elején semmiféle mozgás nem történt.

Ez átment abba hogy néha/ritkán valamiért picit elkezdett mozgolódni(remegni).

Bizonyos idő után már elég sokszor elkezdett remegni.

Ma már ott tartok hogy mindig remeg valamennyire (jobb estéken eléggé "erőteljesen" volt már olyan is hogy nem csak remegett hanem egy fél fordulatot is tett) és azt is észrevettem hogy amikor nem érzem magam fáradtnak és nincs az elmém mélyén negatív érzés valami iránt (pl ha nincs úgy hogy azt érzem az adott napot nem teljesítettem jól vagy hasonló) akkor sokkal erőteljesebben remeg a psi wheel.

De amikor fenn áll a fáradtság vagy akár a félig meddig tudatalatti negatív érzések, olyankor akár percekig is ülnöm kell felette hogy egy kis mocorgás történjen.

Én azért nem szeretek élőben erről beszélni (csak olyannal akiről tudom hogy érdekli a téma) mert még én magam se érzem azt hogy ennyi elég lenne nekem ahhoz hogy ne csak higgyek a dologban. Ahhoz el kéne érnem azt hogy tudatosan/akaratosan körbe tudjam forgatni a kereket és ne csak "erőteljesen" remegjen,jobb esetben félfordulatot tegyen.

De a végső 100%os önbizonyosság csak a bura használata általi forgással lenne meg.

A te állításaidat olvasva kíváncsi lennék hogy mi történne ha te próbálkoznál ilyennel.

2021. máj. 28. 10:29
 32/42 Cubina ***** válasza:

Szia! Már hiányoltalak, hogy feltetted itt ezt a nagy port kavaró kérdést és aztán meg eltűntél. Már azt hittük, hogy téged is elvittek az UFO-k. :)

Sokan nem értik meg, hogy én nem találhattam ki ilyesmiket, mert a 90-es években az ilyen téma tabu volt, senki se tudott semmit, nem lett volna forrásom, ahonnan ezeket begyűjthettem volna. Ha valaki poénból földönkívülieket emlegetett, akkor azok kis, zöld, dülledt békaszemű, békalábú nyálkás lénykék voltak. :)

Senki nem hallucinálhat be olyasmit, ami abban az időben nem létezett. Meg hát nem is foglalkoztam a témával, ismeretlen volt számomra. Csavarogtunk, bandáztunk, nem tanultunk, felfedeztülk és bevettük az egész lakótelepet és a környékét, nem volt olyan rejtett hely, ahol ne lett volna bunkerünk. :) Ilyenekkel foglalkoztunk, nem ufókkal. :)

Hosszú évekig nem is értettem, hogy mi folyik körülöttem, bennem, fogalmam nem volt. Mivel a bandában senki sem beszélt hasonló élményekről, én is hallgattam.

Persze ez nem egy 1 hetes folyamat volt, sok év alatt történtek ezek, és amikor már volt internet és szabadabb volt az információ-áramlás, akkor álltak össze bennem a dolgok, akkor értettem meg alapszinten, hogy tulajdonképpen min is mentem keresztül.

És tulajdonképpen most foganatosult bennem, hogy most életemben először írtam ezeket le bárhová is. Most osztottam meg életemben először írásban, ráadásul olyan emberekkel, akiket nem is ismerek. :)

A kérdésed váltotta ki belőlem ezt a spontán reakciót, szóval köszönöm szépen. :)

Visszavittél a gyerekkoromba, nosztalgiám van.

2021. máj. 28. 10:36
 33/42 Cubina ***** válasza:
Szücsöm: Amit levezettél itt, az telekinézis, nem? A tárgyak gondolati úton történő mozgatása. Ehhez bármilyen eszköz megfelel, és mivel bennem mágnesesség van, valami mágnesezhető dologgal, vagy mágnessel kéne megpróbálnom, akár búra alatt. Egy mágnest a szél sem tud csak úgy fújdogálni. Mindjárt le is ellenőrzöm, hogy sikerül-e. :)
2021. máj. 28. 10:43
 34/42 Cubina ***** válasza:

Hát egyelőre nem mozdult semerre semmilyen tárgy, amivel próbálkoztam, pedig nagyon rákoncentráltam. :) Úgy látszik az elmém nem elég parancsoló jellegű :)

A fémtárgyak rámragadnak, ha közel teszem őket. De azok se "jönnek oda hozzám". :) Most próbálkoztam kisollóval, kanállal, húsklopfolóval, még be is púdereztem azt a részt, ahol fent marad, nehogy az legyen, hogy izzadok a 20 fokos lakásban és azért marad rajtam. :D

Emlékszem, hogy már korábban is próbáltam gondolati úton mozgatni dolgokat, de sose ment, viszont nagyon elfáradtam benne. Kimerített.

Ahhoz szerintem már egy magasabb szintű energia szükséges, nem a gyógyító mágneses energia. Az a kézből, mellkasi részből áramlik, a telekinézishez pedig az agy szükséges. Egy nagyon erőteljes agy.

Az agy viszont nagyon komplikált és a baj, hogy jelenleg az emeriségnek döntő részének nagyon le van korlátozva az agyi kapacitása az olyan mindennapos rutin feladatokra, ami az életben maradáshoz és a napi teendőkhöz, munkához, alapszintű gondolkodáshoz szükséges. Ezért nem fogadjuk be az olyan paranormális, vagy hihetetlennek tűnő dolgokat, ami nem ebbe a kategóriába tartozik. Ehhez még nagyon sokat kell fejlődni, illetve valamilyen módon feloldani a korlátozást.

De azért próbálkozom majd később is a tárgyak mozgatásával, de gyanítom hogy eredménytelen lesz a próbálkozásom. :)

2021. máj. 28. 11:32
 35/42 SZücsöm ***** válasza:

Végül is a telekinézés mint definíció illik a jelenségre hisz csak az akaratoddal próbálod elmozdítani az adott tárgyat de szerintem nem úgy működik mint az a telekinézés ami a filmekben pl (star wars) szokott lenni.

Szerintem ez inkább úgy működhet mint egy aura ami körbevesz viszont az akaratoddal képes vagy valahogyan az anyagra is hatni vele. + Szerintem itt nem igazán mérvadó az hogy mennyire "erőteljes" az ember agya.

Inkább a gyakorlás a megfelelő relaxációs állapot és a fókuszált koncentráció ami biztos hogy fontos. És vannak más kritériumok amik fontosak de az előbb leírtakon túl én is csak találgatni tudok. De ilyen szerintem pl a belső energia léte ami ha létezik akkor fogalmam sincs hogy mi az, vagy hogy hogyan működik és mitől függ az hogy mennyi energia található egy adott emberben.

Ha pedig szilárd tárgyakkal próbálkoztál akkor előre elkönyvelhető a bukásod mert pl: ha a világ legerősebb embere próbálkozna azzal hogy fekve kinyom egy Ford Mondeo-t neki se menne.

Még ha igaz is hogy az átlaghoz képest tele vagy energiával (erő) és feltételezzük hogy ez az energia ugyan úgy megtudja mozdítani a psi wheelt (akár ugyan az az energia) a technikai tudásod még így is nullán van.

Nem véletlenül ajánlottam a psi wheelt. Azért mert alapból a papír/alu nagyon könnyű anyag és nem is az egész súlyát kell így megmozdítani sokkal inkább csak az "egyensúlyi" állapotából kell kimozdítani így még "könnyebb" a dolog.

Bár néhol fellelhetőek ilyen írások,videók hogy valaki képes volt vagy képes kis szilárd tárgyakat mozgatni de ha igaz is bármelyik sztori akkor az már nagyon extrémnek számít.

+ Van 1 kutatás hogy a kopogószellem jelenség nem is szellemekről szól mert minden egyes vizsgált esetnél volt legalább egy alany akit követett a jelenség és általában ezek serdülő kor környékén lévő stresszes fiatalok voltak. (Most hogy ebben is mennyi az igazság nem tudom.) Ezen eseteknél fordult még olyan elő hogy tárgyak mozdultak el anélkül hogy valaki hozzájuk érne. De ez nem tudatos/akaratos jelenség.

2021. máj. 28. 14:10
 36/42 anonim ***** válasza:

Be tudnád linkelni kérlek azt a kutatást?

2021. máj. 28. 16:15
 37/42 SZücsöm ***** válasza:

[link]

A referenciák és további olvasmányok résznél van egy pár forrás.

[link]

Ha jól emlékszem ebbe is bele olvastam.

2021. máj. 28. 23:24
 38/42 Cubina ***** válasza:

Szücsöm, akkor már tudom mi lehet a baj velem. Soha életemben nem akartam ráerőltetni az akaratomat senkire, úgy látszik hogy ez a tárgyakra is vonatkozik, az agyam/akaratom ellenzi ezt.

Ettől még hiszek benne, biztos vagyok benne hogy ennél még extrémebb dolgok is léteznek.

Azt is el hiszem, hogy gyakorlással ez fejleszthető és hogy neked már sikerült eredményt elérni a sok próbálkozással.

Szerintem belőlem hiányzik ez az akarat, régebben is azt éreztem, hogy nem akarom/nem koncentrálok eléggé, és azért nincs eredmény.

Láttam még sok évvel ezelőtt olyan videókat, hogy az emberek különböző, könnyebb tárgyakat tettek az asztalra (pl. toll, ceruza, kiskanál, gyufásdoboz és hasonlók ), és azokat rá tudták bírni, hogy elmozduljanak feléjük. Ha ugye valaki erősen lélegzik és egy könnyű tárgy van az asztalon, akkor nem feléje fog elindulni a tárgy, hanem az ellenkező irányba, mert "elfújja". Felé csak akkor tudna közeledni, ha esetleg lejt az asztal, de az meg egyből kiderülne, amikor rátesznek valamit.

Persze ettől még lehettek átverések ezek a videók, de én hiszek ebben. Ezért próbálkoztam még anno én is ilyesmivel.

Azért meg fogom csinálni azt az eszközt, amit írtál, kíváncsi leszek, hogy azt mozgásra tudom-e bírni, bár nem bízom túlzottan eme képességeimben. :)

2021. máj. 29. 05:45
 39/42 anonim ***** válasza:

13-nak. Elöljáróban annyit, hogy én nem vagyok szkeptikus

és hiszem,nem vagyunk egyedűl. De! Talán hihető lenne a történet ha nem csak angolul értenél. Számomra ott vált kétségessé a beszámolód de van még jó pár dolog amiért mese szerű az egész. De azért ügyes 😆😆😆

2021. máj. 30. 14:18
 40/42 Cubina ***** válasza:

39-es: Nem csak angolul értek, de a többi nyelv, aminek az alapjait megkaptam, azok közül egyik sem érdekelt annyira, hogy tovább akarjam fejleszteni. Csak az angol, mert az világnyelv és tudtam, hogy bárhol hasznosíthatom majd a jövőben.

Nekem nem csak egy pár dolog miatt, hanem az összes leírt dolog miatt meseszerűnek tűnik a történetem, pedig én vagyok az, akivel megtörténtek. Ezért nem is hibáztatok senkit, ha nem hisz nekem, mindenki szíve-joga, hogy mit hisz el. A mai világ tele van hazudozókkal, figyelemre áhítózókkal, trollokkal. Szinte lehetetlen kiszűrni azokat, akik nem kamukáznak. De azért lehet, mert belezavarodnak a saját hazugságukba.

De attól még igaz minden, amit leírtam. Bele is lehet kérdezni bármelyik részletbe, nem fogok belezavarodni, vagy egyik szavammal ellentmondani a másiknak (Még csakviissza sem fogom olvasni "puskaként", amit leírtam, mert úgyis az emlékeztemben van az egész). A hazugság könnyen kideríthető, mert a hazudó egy ponton mindig ellentmond önmagának és ott bukik le. Mert az emberek emlékeznek és csodálkoznak, hogy: ÁÁÁÁ... múltkor nem ezt mondta, vagy amit múltkor mondott, az ellentétben áll a most mondodakkal...

Minden hazug szarvashibát követ el és mind lebukik.

Ahogy a mondás is tartja: A hazug embert hamarabb utolérik,mint a sánta kutyát. :)

Még annyi eszembe jutott hirtelen, hogy Dr. Török Szilveszterrel nem az Ormos intézetben találkoztam (oda más ügyből kifolyólag mentünk), hanem a Nagy Lajos Király útján volt valamilyen Intézet, ott tevékenykedett a doktor úr, és ott mérte le az energiámat.

Egyébként tényleg szeretnémi, ha valaki megpróbálná leleplezni a "hazugságomat", állok a kihívás elébe. :)

Legyetek szívesek teszteljetek le, zavarjatok össze, tegyetek fel kérdéseket, vessetek be bármit.

2021. máj. 30. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!