Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan, akit raboltak...

Van itt olyan, akit raboltak már el űrlények? Mit tapasztaltatok, mit tettek veletek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 15:07
1 2 3 4 5
 21/42 Cubina ***** válasza:

19-es: Nem tudom, mi olyan furcsa/nevetséges ezen, mint mondtam, ez i tt egy katonai gyakorlótér volt, a lakóházak helyén egy óriási nagy erdő és kőfejtő bányák is voltak a 70-es években (innen kapta a nevét is a kerület, Kőbánya). Egy 1936-ban épült hat házból álló együttes kivéletével (itt is katonákat szállásoltak el), 73-ban húzták fel az első lakóházakat, ahová főleg katona/rendőr családok költöztek be. A bánya nyilván nem a lakótelep közepén van! Írtam, hogy itt van szemben egy nagyon nagy erdő, na annak a végében van a bánya, a Német-barlang és még sok más. kb. 20 percnyi lassú sétára a házaktól.

Egyébként az Örs vezér tér mögötti lakótelepről van szó, az utcanevek is referálnak a régi katonai időkre (Gyakorló, Gépmadár). Aki régi lakos itt, mind ismeri a környék múltját.

Ha nem hiszed, járj utána! :)

2021. máj. 27. 21:03
 22/42 anonim ***** válasza:

Csak te azt írtad a lakótelep volt tele bányákkal. Nos régebben ott valóban voltak bányák, de akkor a lakótelep még kósza gondolat sem volt. A 20. században ott már semmiféle bányászati tevékenység nem történt. Ha nem hiszed járj utána! ;)

Mindenesetre megkérdezem a kőbányai ismerőseimet, hogy láttak e olyan furcsa dolgokat amiket meséltél.

2021. máj. 27. 21:56
 23/42 Cubina ***** válasza:

Nem is állítottam kedves Pilótakex, hogy a bánya működik, csak hogy az is van itt a lakótelepen. Máshogy nem tudom írni, a nagy erdős rész is hozzánk tartozik, bár a Gyógyszergyári út félbevágja, de onnan folytatódik jó hosszan még. Arrafelé vannak a furcsa színes rajzokkal ellátott kőtáblák is és ki tudja mi még.

Egy csomó részt még be sem jártam arra, pedig "őslakos" vagyok. Egyszer el fogok menni messzebbre, hátha találok még valami érdekes dolgot.

Kőbánya-szerte találhatók mindenfelé bányatavak, nyilván ott sem bányásznak már ezer éve, régen oda jártunk fürdeni (bár tilos volt), de minket nem érdekelt. :) A Német-barlangba is tilos volt lemenni, de azért mindig ott bandáztunk.

Kíváncsi vagyok, hogy a kőbányai ismerőseid láttak-e furcsa jelenségeket. A Gyakorló utcai lakótelepről és környékéről van szó.

2021. máj. 27. 22:12
 24/42 Cubina ***** válasza:

Közben eszembe jutott a természetgyógyász neve, akihez anyukám elvitt.

Dr. Török Szilveszter a neve, ő volt az, akinél kiakadt a mérőműszer, és ő ajánlotta hogy tanuljam ki a természetgyógyászatot, mert gyógyítani tudok a hihetetlenül sok energiámmal.

Akartam írni, hogy aki nem hisz nekem, kérdezze meg tőle, de most olvastam utána, és sajnos már nem él, 2018-ban hunyt el. :(

2021. máj. 27. 22:37
 25/42 SZücsöm ***** válasza:
88%

Cubina A leírásodból szinte biztos voltam benne hogy Kőbányai vagy környéki vagy. :D

Amúgy hol vannak a kőtáblák mert ha léteznek akkor én még nem jártam arra és állításod szerint pontosan hol zuhant le az ufo? A Német barlangot se ismerem.

Amúgy azon csodálkoznék ha csak trollkodsz túl sok energiát bele heccöltél a dologba.

+ A chi energiában is hiszek (tehát a "fura" energiák létére se mondom hogy lehetetlen) valamennyire (saját tapasztalások miatt) + az ufok létét se vetem el mert túl sok tömeges észlelés hivatalos jelentés,gyanús eset, és most már pár "hivatalos Pentagoni videó" is létezik a témában.(Tudom a videóban nem földönkívüliek vannak csak ismeretlen repülő tárgyak)

Bár a 18 as távoli diagnózisával én se értek egyet mert ismeretlenbe nincs sok értelme de az ő álláspontját is meg tudom érteni. Soha nem tapasztalt még hasonlót és amit írsz az teljesen ellentmond az ő világképének. Azt pedig belátni hogy nem feltétlenül úgy működik a világ mint ahogy azt mi gondoltuk nehéz dolog.

Viszont az is igaz hogy ismertem olyan embert amilyet ő leírt. És olyan ismerősöm is van aki állítólag mindenféle szer használata nélkül csak a depressziója miatt olyan erősen hallucinált egy kisebb vizuális képet hogy akár el is hitte volna hogy igaz ha nem tudta volna az ellenkezőjét.

Viszont én amikor egyesek írását olvasgattam itt gyk-n a Chi-ről akkor is azt hittem hogy ilyen nincs és én majd bebizonyítom magamnak.

Elég hamar rájöttem hogy tényleg van valami érzés. Az elején azt hittem hogy csak valamiféle placebo hatás viszont a fél év alatt tapasztaltam pár dolgot ami miatt már abban hiszek hogy ez tényleg egy energia(Biztosra viszont MÉG nem tudom).

E tapasztalásaim miatt már nem merem biztosra kijelenteni hogy csak saját magadat szédítetted be, vagy csak szórakozol.( De mint írtam az írásmódodat,szövegedet elolvasva csodálkoznék ha trollkodnál,persze nem kizárt)+ Volt pár kollégám ismerősöm aki tapasztalt már fura dolgokat (nem Ufo) és se okuk nem volt a hazugságra se bolondok nem voltak.

Amúgy én még semmi érdekfeszítőt nem tapasztaltam Kőbányán (legalábbis témába vágóan).

2021. máj. 27. 23:05
 26/42 Cubina ***** válasza:
78%

25-ös: Köszi a hozzászólásodat, gondoltam is hogy aki ismeri a környéket, az az írásból rá fog ismerni. :)

Nem látom értelmét a trollkodásnak, vagy hogy bárkinek bármit hazudozzak. Egyébként csak azért mertem ide leírni az esetemet, mert itt nem tudnak beazonosítani, és továbbra sem kell felfednem a nagy nyilvánosság előtt magam, illetve attól sem kell félnem, hogy elhurcolnak vizsgálgatni, de ha valahogy meg is találnának, simán letagadnék mindent. Akkor azt is "bevallanám", hogy troll vagyok :)

A kőtáblák és egyéb érdekes látnivalók az erdős/rétes területen vannak, a Gyógyszergyári út keresztben fut ott, azon még jóval túl kell sétálni. A Német-barlang is ott van valahol, tavaly megpróbáltam megkeresni, de nem találtam meg, valószínűleg még messzebb kell menni, mint ameddig eljutottam. Emlékszem, hogy sétálva kb. 1 órás út volt a házunktól.

Az azonosítatlan tárgy a Keleti Károly Szakközépiskola melletti fás-bokros részre zuhant, látszott hogy a tárgyat úgy irányították, hogy ne az iskolába csapódjon, de így is 1-2 méterre az épülettől csapódott be. Csak azon csodálkoztunk, hogy nem volt láng, füst, robbanás, vagy bármilyen hang. Teljesen hangtalanul zuhant oda. Mivel az a rész fás-bokros, és az iskola által el is van kerítve, nem tudtam megnézni. Éjjel 2 után rögtön leszaladtunk a lányommal, de mivel koromsötét volt, pláne nem láttunk semmit. Reggel meg, amikor lementem, semmit se találtam, de az is lehet hogy bejjebb zuhant a fák közé, mint ahogy azt az erkélyről megsaccoltam. Mivel a suli nem pont velem szemben van, ezért csak a tetejéhet tudtam valamennyire viszonyítani a becsapódás helyét. Amint írtam is korábban, két fa teteje megperzselődött, csak az bizonyította, hogy történt ott valami.

A chi energiáról meg én nem tudok semmit, ha gondolod, mesélhetnél róla egy kicsit. :)

18-ast inkább hagyjuk, az ilyen ember akkor se hinne el semmit, ha vele történne meg. Őket nem lehet meggyőzni, de nincs is semmi értelme még próbálkozni sem.

Azt még elfelejtettem írni, hogy nem élek gyógyszereken, sem tudatmódosító szereken, nem vagyok depis és nem szokásom hallucinálni sem. :) Az energiás dolgot Dr. Török Szilveszter tudná bizonyítani, de ahogy olvastam meg írtam is az előbb, sajnos ő már nincs köztünk.

Most is elmehetnék ilyen energia-mérésre, de már közel sincs annyi, mint régen, bár a fájdalmat most is tudom enyhíteni és rámragadnak a fémtárgyak, úgyhogy biztos tudnának mérni egy magasabb értéket. De ehhez a tetthez az a késztetés kéne, hogy bizonyítani akarom bárkinek, hogy márpedig én "energiás" vagyok. :)

Az az igazság, hogy nagyon sok olyan dolog van, amiről nem tudunk, amiket nem ismerünk, és amiket a legtöbb ember agya nem is tud befogadni. Túl magas, túl sok, túl érthetetlen, belegondolni is nehéz, tehát nincs. Ez így egyszerűbb magának az agynak is. Pedig nem csak az van a világon, amit magunk körül látunk, rengeteg rejtett dolog van, amikről fogalmunk nincs, és amiket a jelenlegi agyi kapacitásunkkal fel sem tudnánk fogni.

Van egy olyan érzésem, hogy ez a helyzet nemsokára meg fog változni. Olyan események fognak történni, amik alapjukban véve a feje tetejére állítják az eddigi világnézetünket.

Egyébként ami késik, az nem múlik. Ha eddig nem tapasztaltál furcsa jelenségeket, nem jelenti azt, hogy nem is fogsz. :)

2021. máj. 27. 23:50
 27/42 anonim ***** válasza:
47%
Ahol bolondok vannak, ott UFOk is.
2021. máj. 28. 09:07
 28/42 Cubina ***** válasza:
79%
Akkor jó helyen vagyunk! :)
2021. máj. 28. 09:47
 29/42 A kérdező kommentje:
Most olvastam el Cubina. Érdekes történet, köszi hogy leírtad ilyen részletesen. Nagyon jó volt olvasni és elképzelni a dolgokat, mintha egy sci-fi film életre kelt volna nálad. Végre egy komoly válaszadó, aki jártas a témában.
2021. máj. 28. 10:05
 30/42 anonim ***** válasza:
Engem gyerekkoromban sűrűn meglátogattak, pedig akkor még nem vodkáztam.
2021. máj. 28. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!