Van itt olyan, akit raboltak már el űrlények? Mit tapasztaltatok, mit tettek veletek?
Űrlény, UFO, Covid.
Ezeket a kereső szavakat, hogy kombóztad össze? Hiteltelen trollá váltál azonnal.
Engem igen, jó volt.
Attila, Miskolc
Az Abduction egy elsősorban usa-ban létező jelenség, főleg olyanok beszélnek róla, akiknek ezért fizetnek és nem kell nehéz munkával megkeresni a napi betevőt. Sehol a világon ebből nem lehet megélni, csak és kizárólag az usa-ban. Elég nagy ország, elég spirituálisak az emberek, a tájékozottság sem jellemző, sok vevő van mindenféle földön túli dologra.
Magyarországon senkit nem raboltak el és nem is fognak. Ezért nem érdemes erről beszélni.
Ez legalább annyira összeesküvés-elmélet mint amire azt mondod hogy csak összeesküvés-elmélet.
3 Nem látod, épp előtted 1el jelentkezett.
8 as Mármint alátámasztást arról hogy megtörtént vagy alátámasztást arról hogy van ilyen állítás? Mert én se az Usa-i se az Mo-i állításokat nem tudom alátámasztani de azt tudom hogy az USA-n kívül is van jó pár ember aki azt állítja hogy elvitték a földönkívüliek pl: Pataky.
De amúgy tudtommal az első "hivatalos" eset is Brazíliában történt. És Yt-n is láttam már egy kb 90 es években készült "kis filmet" ami magyarokról szólt akik hasonlót állítottak. Kanadai esetről is olvastam már. Oroszról. stb.
Kettes 😂❤️.
Amúgy engem is, csak meg análszondáztak, aztán vissza az ágyikóba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!