Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan, akit raboltak...

Van itt olyan, akit raboltak már el űrlények? Mit tapasztaltatok, mit tettek veletek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 15:07
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%

Űrlény, UFO, Covid.

Ezeket a kereső szavakat, hogy kombóztad össze? Hiteltelen trollá váltál azonnal.

2021. máj. 24. 15:19
 2/42 anonim ***** válasza:
88%

Engem igen, jó volt.

Attila, Miskolc

2021. máj. 24. 15:35
 3/42 anonim ***** válasza:
84%
Pataki, keresnek!
2021. máj. 24. 15:41
 4/42 anonim ***** válasza:
89%
nem lehet itt egy sem mert senkit sem hoztunk vissza
2021. máj. 24. 16:12
 5/42 anonim ***** válasza:
81%
Személyesen szerencsére nem vagyok érintett, de régebben láttam a tévében hogy egy Eric nevű kisfiún anális beültetést hajtottak végre, egy antennát raktak a seggébe! A tévé az csak nem hazudik, valóban létező jelenségről van szó, isten óvjon mindenkit attól hogy ilyesmit kelljen átélnie.
2021. máj. 24. 16:48
 6/42 anonim ***** válasza:
49%

Az Abduction egy elsősorban usa-ban létező jelenség, főleg olyanok beszélnek róla, akiknek ezért fizetnek és nem kell nehéz munkával megkeresni a napi betevőt. Sehol a világon ebből nem lehet megélni, csak és kizárólag az usa-ban. Elég nagy ország, elég spirituálisak az emberek, a tájékozottság sem jellemző, sok vevő van mindenféle földön túli dologra.

Magyarországon senkit nem raboltak el és nem is fognak. Ezért nem érdemes erről beszélni.

2021. máj. 24. 16:53
 7/42 anonim ***** válasza:
72%

Ez legalább annyira összeesküvés-elmélet mint amire azt mondod hogy csak összeesküvés-elmélet.

2021. máj. 24. 16:58
 8/42 anonim ***** válasza:
83%
Kérhetnék valami alátámasztást elrablásra, mondjuk nem az usa-ból? Akár Mo is megteszi, de bármely ország az usa-n kívül.
2021. máj. 24. 17:02
 9/42 SZücsöm ***** válasza:
72%

3 Nem látod, épp előtted 1el jelentkezett.

8 as Mármint alátámasztást arról hogy megtörtént vagy alátámasztást arról hogy van ilyen állítás? Mert én se az Usa-i se az Mo-i állításokat nem tudom alátámasztani de azt tudom hogy az USA-n kívül is van jó pár ember aki azt állítja hogy elvitték a földönkívüliek pl: Pataky.

De amúgy tudtommal az első "hivatalos" eset is Brazíliában történt. És Yt-n is láttam már egy kb 90 es években készült "kis filmet" ami magyarokról szólt akik hasonlót állítottak. Kanadai esetről is olvastam már. Oroszról. stb.

2021. máj. 25. 10:22
 10/42 anonim ***** válasza:

Kettes 😂❤️.

Amúgy engem is, csak meg análszondáztak, aztán vissza az ágyikóba....

2021. máj. 26. 03:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!