Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van aki kipróbálta nyitni a...

Van aki kipróbálta nyitni a 3.szemét???

Figyelt kérdés
Ha igen akkor volt valami különleges? Valami változás? Megéri próbálkozni?

2021. máj. 17. 16:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
#30 miért szenvedés akkor kinyitni ha valaki meg lett keresztelve? Csak érdekel
2021. szept. 13. 20:56
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Ggyesek szerint a keresztény rítus lekorlátozza a szellemi fejlődést, sőt elvileg Hitler is abba hitt egyesek szerint, hogy a zsidók ebbe a keresztény befolyásból váltak pénzes befolyásos emberekké, meg van 1 pár ilyen hit, de kinek mi. Gondolom 30-as nak is valami ilyen
2021. szept. 13. 21:00
 33/36 anonim válasza:
Be lehet zárni a 3dik szemet valahogy?
2021. okt. 10. 21:33
 34/36 anonim ***** válasza:
#33, nem lehet. Ezért kell nagyon meggondolni, mit is szeretnél, mert ha egyszer kinyitod, "örökre szenvedni" fogsz. Persze ezt lehet jó célra is használni, de nem kellemes ha aludnál és pl az arcodba vigyorog valami.
2021. okt. 18. 21:14
 35/36 anonim ***** válasza:
34. Egyik ismerősöm nagyon utána ment ennek a 3. szemnek pár éve, sose történt semmi egészen tavalyig, amikor olyan dolgokat látott hogy azt hitte bedilizett, de pszichésen semmi zavart nem találtak nála, aztán valami sámánszerűség nem is tudom melyik országba talált egyet, akivel egyáltalán beszélt közös nyelvet, az valahogy kiszedte belőle ezeket pár óra alatt, meg párszor vissza kellett mennie "kontrollra meg pár kisebb szerterásra" aztán azt mondta ilyennel ne foglalkozzon, mert rámegy mindene.
2021. okt. 18. 21:37
 36/36 anonim ***** válasza:
35. Végül mi lett ismerősöddel? Nekem az a véleményem, hogy nem hiába van zárva. Lehet, hogy valaki úgy nő fel, hogy nyitva van, de az mégis más, már élete elején hozzászokott. Amúgy én sem hiszek annyira ezekben a dolgokban, csak amit látok/tapintok. Szerintem sokan így vannak, ezért tűnik orbitális baromságnak ez a harmadik szem dolog. Miket látott ismerősöd, ha nem titok?
2021. okt. 25. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!