A pokolban fogok égni amiért kipróbáltam milyen prostinak lenni? Milyen a pokol?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 20:55
1/9 anonim válasza:
Akkor meséld már el légyszíves nekem, hogy milyen prostinak lenni. Amúgy a pokol nem jó, ahogy hallottam.
2/9 anonim válasza:
Én feloldozhatlak. Keress bizalommal. :)
3/9 anonim válasza:
Ne hazudj, hogy csak kipróbáltad! Addig maradsz prosti amíg rá nem csúszol a bárszékre.
4/9 anonim válasza:
nincsen pokol.
a szegénység nem bűn.
a prostitució sem bűn, hanem kereskedelem.
A pokol az a bűntudat amit magadnak keltesz. ha leszámolsz vele és elfogadod hogy ember, esendő vagy, meg is váltottad magad.
5/9 anonim válasza:
Kérj bűnbocsánatot, vagy akkor próbálj ki több bűnt és menj le bossként a pokolba. Amúgy nem rossz hely, csak rohadt lassan hozzák ki a desszertet az éttermekben.
6/9 anonim válasza:
Sokkal szórakoztatóbb, mint a mennyek országa. A pokolban sokkal jobb a társaság, s jó meleg van.
7/9 anonim válasza:
Ja, és sok régi ismerőssel fogsz találkozni.
8/9 anonim válasza:
A pokol olyan, amilyennek megteremtett. Isten nem teremtett számodra poklot.
9/9 világvége1 válasza:
A pokolban van mindenki, aki vétkezett, és meghalt. Ott vétkeznek örökké, és emiatt szenvednek. Egyrészt mert bántják egymást és magukat, másrészt mert egyre iszonyúbb bűntudatuk van, ahogy szaporodnak a vétkeik. Prostinak lenni minimum azért bűnös dolog, mert a prosti azért kér pénzt, hogy mások vétkezzenek – szexuális tárgynak tekintik, és használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!