Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van aki kipróbálta nyitni a...

Van aki kipróbálta nyitni a 3.szemét???

Figyelt kérdés
Ha igen akkor volt valami különleges? Valami változás? Megéri próbálkozni?

2021. máj. 17. 16:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
29, teljesen mindegy, a butaság nem korhoz kötött :)
2021. jún. 11. 18:58
 22/36 anonim ***** válasza:

29-es még nincs is🤦🏽‍♀️🤣

2021. jún. 11. 19:21
 23/36 anonim ***** válasza:
Te jós vagy, hogy már a 29. válaszolónak válaszoltál?
2021. jún. 11. 19:22
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom pontosan hány éves vagy, nem tudom mentálisan mennyire vagy erős. Ha a horrorfilmektől félsz semmiképpen nem ajánlom, mert ez nem játék, tényleg lehet veszélyes, ha nem megfelelően használod ezt a "képességet".

Ha úgy érzed, hogy van benned bátorság, nem ijedsz meg attól ha megfordulsz és szemben találod magad barmilyen lénnyel, akkor nyisd ki. Nem tudok helyetted dönteni.

Nem akarlak sem lebeszélni róla, sem pedig azt, hogy miattam legyen valami bajod.

Igazából ez a "túlvilági" cucc nagyon összetett dolog. Kettő dolgot tudsz elsajátítani az elején ha kinyitod a harmadik szemed: az egyik, hogy a megérzéseid pontosak lesznek, megérzed ha hazudnak, érzed mások érzéseit. Ehhez nagyon sok gyakorlás kell, több hónapba telhet elsajátítani.

Emellett látsz túlvilági lényeket, árnyakat, alakokat, szellemeket, elhunyt rokonokat. Én egyszer láttam a halott macskámat, de bevallom nem volt jó érzés.

Látsz minden aurát, kinek milyen színű, más síkokat.

A veszélye a rosszindulatú lények, amelyeket mindenki "démonnak" nevez, ők olyanok mint az energiavámpírok. Dühös leszel a semmiből, agresszív, fáradt, nem figyelsz ha jön az autó, baleseted lehet, szóval észnél kell lenni.

Akik nagyobb energiával rendelkeznek, képesek mozgatni dolgokat, szekrényeket, stb. minél nagyobb az energia annál nagyobb tárgyat.

Eddig is körülöttünk voltak ezek a dolgok, de ameddig nem látjuk őket tisztán, nem érzékeljük tudatosan.

Igazából én még nem találkoztam olyannal aki egy könyvnél nagyobb dolgot tudott volna mozgatni, ennek kifejezetten örülök.

Tovább tudod fejleszteni ezt az egészet, hogy halld amit mondanak és érezd. Igen, egy szellemnek vannak érzései. Igazából ennek még nem néztem utána, nem tudom ezeket hogyan kell elsajátítani. Néha hallok hangokat de nem tiszták, de erre is keresni akarok egy módot, hogy fejelesszem.

Mégegyszer, nem akarlak lebeszélni semmiről, ha akarod csináld. Ha még nem vagy elég bátor várj egy kicsit, mert nem kellemes amikor egy alak áll a szobádban, és este erre ébredsz. Ezért már vitt el engem mentő, amikor felgyorsítottam a folyamatot a kíváncsiságom miatt, bevallom butaság volt.

Próbáltam dióhéjban mindent elmondani.

Tudom sokan azt állítják, hogy ők is "látók" de ezeknek a 70%-a kamu, sőt az, hogy hallják mit mondanak a szellemek több évnyi gyakorlás kell.

Sokan biztosan azt hiszik én is szórakozok, mindenkinek saját döntése hinni nekem vagy nem.

Én itt vagyok, magyarázattal. Az igazság, hogy nem szeretjük elmondani ezeket, mert ezt egyedinek tartjuk, hogy látunk nem megszokott dolgokat. Nem szeretnénk ha másoknak sikerülne, mindenki megőrzi magának ezt a kis titkot, hogyan lehet elérni ezt a dolgot, amit sokan mesének tartanak. Többnyire ezért hülyeség amik a neten vannak, igen #19 valóban igazad van, de vannak néhol hasznos dolgok is. Csak ki kell fogni a jó dolgokat, de sajnos a legtöbb fizetős.

2021. jún. 11. 19:23
 25/36 anonim ***** válasza:
10%
Ez igaz. Jós vagyok, lesz még 29, tudom is és érzem is, mivel nekem már kinyílt a harmadik szemem. Miután kinyílt, nevét is adtam neki, úgy hívják, Sam
2021. jún. 11. 19:23
 26/36 A kérdező kommentje:
Oné. Vannak itt durva dolgok.... 21 vagyok de most eskü beparáztam
2021. jún. 28. 20:58
 27/36 anonim ***** válasza:

#24 vagyok :)

Az elején tényleg nem kellemes, ijedősöknek elvileg szívrohamot is okozhat.. vagy ugye begolyóznak tőle.

Viszont nagyon nagy képesség, ha megtanulod használni, ezért kell szépen fokozatosan, nem sietve felnyitni. Így az agyad be tudja fogadni, feldolgozni a dolgokat. :)

2021. jún. 28. 21:23
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Lefordítva, amit az előzőek írtak:

Először csak pöfékelj kicsiket. Majd fokozatosan tüdőzd le, és csak egy idő után tartsd lent sokáig a cuccot.

2021. jún. 29. 05:40
 29/36 A kérdező kommentje:

Lehett kipróbálom, egy ismerősöm most kezdte el kinyitni, mondván,, legalább tudom melyik csajnak jövök be"

🤷🏻‍♀️😂

2021. jún. 29. 10:03
 30/36 Huberdani válasza:
A 3. Szem nem egy olyan dolog ami a szellemekre meg a tulvilágra specializálódik.... Ha szellemeket szeretnél látni meg spirituális dolgokba belemenni akkor nem a 3. Szem az első amihez fordulj szerintem ha kinyitod nem fordíthatod vissza. Én néha gondolkozóba esek hogy bolond vagyok e vagy csak a 3. Szem sokszor ilyesztő dolgokat látsz és ha nem félsz tőlük akkor a mégjobban megnyílik a csakrád de ha csak nézegetni szeretnél elveszett lelkeket akkor tudom ajánlani a tvt mert ha a 3. Szemed kinyílik annak oka van arról nem is beszélve ha erőszakosan minden áron ki akarod nyitni és sikerül akkor előtérbe kerülnek az erőszakos dolgok tehát olyan dolgokat fogsz látni amik erőszakosak. Az interneten talált módszerezzel ne próbálkozz az teljesen fölösleges és értelmetlen mert ha azzal sikerül is kinyitnod akkor a csakra abban az állapotban marad amibe kinyitottad és csak szorongást fog okozni neked hogy érzed hogy nyitva van de mégse opxan mint elképzelted, tanulás a titka a 3. Szem kinyitásának és jó használatának én rengeteget tanultam és olvastam róla persze nem az interneten megtalálható könyveket hanem külön nepálba mentem a szerzetesekhez ahol közel 3 hónapot tanultam egy angolul beszélő szerzetes fordításával és ez a 3 hónap sem volt elég hogy akármit is érzékeljek a szemmel láthatatlan világból olyan dolgokat amik belülről tönkre teszenk pl cigaretta alkohol tetoválás el kell engedned a csakráid érdekében hisz rendkívül sokat számít időbe hogy mivel mérgezed magad. Nekem akkor sikerült hatásosan elkezdenem a tanulást mikor a cigarettát letettem utána mindent jobban átéreztem 3s rá 2 évre kinyílt a 3. Szemem is. Beleestem abba hogy amiket ott láttam megrémített és a cigarettára vissza tértem.még rosszab lett a mai napig szívom de én már nem szeretn3k többet tanulni és többet látni nem szeretném hogy még valami új dolog kerüljön a látókörömbe mert sokszor őrültnek érzem magam miatta és az én elmém már tele van nem tudnék már más dolgot befogadni mert érzem hogy már az is sok amit tudok. Ha egy normális életet szeretnél ne ezzel próbálkozz ha viszont érdekelnek a spirituális dolgok akkor vannak tanfolyamok amikre el lehet menni lehet tanulni és szintekre van szedve hogy az agyad szépen lassan földolgozzon mindent. Arra figyelj mielött tanfolyamra mennél hogy nézz utána kik voltak már kérdezz tőlük a tapasztalataikrol mert vannak olyan energiaszívó rossz emberek akik tanfolyamot hirdetnek és elveszik az energiáidat rossz esetbe a csakráid is el tudják. Mindig figyelj magadra és ha megvagy keresztelve akkor a 3. Szem kinyitása kín szemvedés lesz ugyhogy sokat tanulj és légy türelmes. Sok sikert kívánok hozzá ha ezek után neki szeretnél látni a tanulásnak de soha ne a 3. Szemet helyezd előtérbe.
2021. szept. 12. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!