Ördögűzőt keresek sehol sem találok és szükségem lenne rá nagyon? ( csak így fogadja el a gyakorikerdesek kérdésként)
Egy segíthet. Hallgasd meg, csináld végig. Ülve.
Engem érdekelnének a tüneteid.
1. Egyébként úgy tudom, csak katolikus pap végezhet ördögűzést, úgy hogy engedéjt kér amit nem mindig kapnak meg.
2. Jézus azt tanította bárki lehet ördögűző
3. Hidd el, ne egyél disznót, és pikkelytelen halat, és minden evő, vagy húsevő állatott ne egyél, csak nővényevőt. E emellett sok vitamint szedj és fürödj. És jógázhatsz is. Sőt meditálni is kéne, ez alatt azt értem hogy önmagadat megfigyeled, hogy mi az ami negatív és változást keresel rá
4. Ősi istenek, nem szoktak zaklatni. Más lények viszont igen. Végeztél mágiával kapcsolatban valamit ? Akár szellem, halottidézés ?
Oké elolvastam a tüneteid.
Na mint írtam hogy ősi istenek mint Lilith, ha megadod nekik a tiszteletet. Akkor általában mentorálni fognak, bántások helyet. Próbálj meg neki tiszteletet adni, mert lehet szívat téged. Ez benne van a pakliban megteheti.
A másik van esély, hogy nem Lilithet idézted meg, mert mondom. Ha tisztelettel, hívod, azzal a szándékkal hogy mentoráljon téged ( semmi testmegszállás és lélekeladás. Testmegszállás van lélekeladás nincs) Tehát semmire nem fognak kényszeríteni téged, amit nem akarsz megtenni.
Tükör..... Ki mondta, kitől hallottad ez a f@sagot. Arról bezzeg nem halottál, hogy vannak olyan entitások akik csak arra várnak hogy pl: Lilithnek adják ki magukat és megtámadjanak ? Na mindegy nem akarlak leszidni. De szerintem neked nem Lilithel van dolgod hanem valami ismeretlennel, aki feltehetőleg nem erősebb nálad, csak ezt akarja veled elhitetni.
Mond neki hogy menjen el! Határozottan, nem sírva!
Ne nagyon beszélgess vele ha negatív dolgokat vitt az életedbe. Pusztán utasítsd ki az életedből.
És attól a tükörtől megszabadulnék... elásnám egy messzi üres földön jó mélyre.
43-46 Én vagyok
#38 Jól mondja valami erős parazita lehet rajtad.
Mond neki hogy távozzon, de határozottan. És tegyél rendet a lelki világodban, mert mint írtad depresszióból kísérleteztél ezzel, és a "férged" ezeket a tudat alatti sebeket próbálhatja előhozni neked. Ezeket jó lenne valahogy ( én nem tudom hogy) begyógyítani, illetve, legalább a lelki világodban rendet rakni. ( és a fejedben) Ebben egy pszichológus is segíthet. A mágia erős eleme a pszichológia főleg az önsimeret és az önfejelesztés miatt. ( és egyébként papok is járnak elmegyógyintézetekbe betegeket vizsgálni).
TEHÁT: Tegyél rendet magadban és magad körül és határozottan utasítsd a démont hogy menjen el tőled.
Illetve jógázz. Ez segít méregteleníteni. A meditáció, meg önmagadban elmerülni.
A biztonság kedvéért egy teljes neurológiai kivizsgálás sem ártana, pl koponya ct, mr, végkép stb.
Hiszen alapból sajnos még az úgynevezett megszállásod előtt sem voltál rendben,azt írtad. Ugyanis aki annyira depressziós, hogy beálljon a tükör elé és felajánlja a lelkét egy démonnak vagy bárminek is, arról ne mondja senki, hogy teljesen probléma mentes.
A kivizsgálás pedig senkinek sem árt, főként azért sem, mert még az egyház is csak azután küld ördögűzőt, ha minden egyéb testi betegséget kizárt.
Aki itt ilyen jógázós meg rontáslevételes tanácsokat ad, az egyrészt felelőtlen csaló, de még gonosz is.
A kérdezőnek rendes orvos kell, de nem hallgat meg senkit, még a szüleit sem mert szerinte ők szkeptikusak. Ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!