Milyen lényeket észleltek eddig itt a GYIK ezotériás részlegén?
A leghíresebbek:
loú
nagy kúcsa
mátranováki fanyűvő
mátranováki fényevő
lumbulábi
Béla arkangyal
RAPtoid
Oh ha én azt elkezdeném neked mesélni... Sosem érnék a végére :D
Annyi lény bukkant már fel itt, hogy még én magam sem tudom megszámolni. Persze ezek többségéről nem szól feljegyzett észlelés csupán megemlítették őket.
A leghíresebb észlelés a loúhoz kötődik. Ez az a lény amivel már két teljes éve foglalkozom. Nem akarom magam fényezni, de nálam nem igazán tud senki többet róla. ;)
A többiek közül talán a leginkább említésreméltó az érmelléki kuglófember, a mátranováki fanyűvő, Béla őrangyal, atlantiszi fényjárók és mindenféle földönkívüli fajok.
David Williams - A Gyakorikérdések lényeinek hivatásos szakértője
én csak párat ismerek, pl az algyői sajtembert, ezek elvileg egy kísérletező kedvű sajtkészítő miatt jöttek létre amikor űrpálinkát itatott egy sima sajttal amiről fel lehet ismerni:
kis háromszög alakú lények, mint a medvesajt csak nagyobbak kb 50-60 cm magasak és finomnak tűnnek de amikor odamész rádtámadnak és megesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!