Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lényeket észleltek...

Milyen lényeket észleltek eddig itt a GYIK ezotériás részlegén?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam eme híres fórum lényeiről mit tudtok róluk?

2014. szept. 30. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

A leghíresebbek:

loú

nagy kúcsa

mátranováki fanyűvő

mátranováki fényevő

lumbulábi

Béla arkangyal

RAPtoid

2014. szept. 30. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Jaj elnézést, a ilusztrációt elfelejtettem:

[link]

Csak erős idegzetűeknek

2014. szept. 30. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Oh ha én azt elkezdeném neked mesélni... Sosem érnék a végére :D

Annyi lény bukkant már fel itt, hogy még én magam sem tudom megszámolni. Persze ezek többségéről nem szól feljegyzett észlelés csupán megemlítették őket.

A leghíresebb észlelés a loúhoz kötődik. Ez az a lény amivel már két teljes éve foglalkozom. Nem akarom magam fényezni, de nálam nem igazán tud senki többet róla. ;)

A többiek közül talán a leginkább említésreméltó az érmelléki kuglófember, a mátranováki fanyűvő, Béla őrangyal, atlantiszi fényjárók és mindenféle földönkívüli fajok.

David Williams - A Gyakorikérdések lényeinek hivatásos szakértője

2014. szept. 30. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
krixkraxok és poloskoidok
2014. szept. 30. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig legtöbbet a "szkeptikus" elnevezésű lényekből észleltem itt.
2014. okt. 1. 03:21
 6/10 Spilerke ***** válasza:
Én a loúról és a kútcsáról hallottam eddig, meg talán a hagymaemberről is. Nem sokat tudok róluk, mivel nem régóta járok ide van, amikor felnézek ide és van, amikor hetekig nem jövök fel, de ezeket a lényeget megjegyeztem :D
2014. okt. 1. 10:16
 7/10 A kérdező kommentje:

én csak párat ismerek, pl az algyői sajtembert, ezek elvileg egy kísérletező kedvű sajtkészítő miatt jöttek létre amikor űrpálinkát itatott egy sima sajttal amiről fel lehet ismerni:

kis háromszög alakú lények, mint a medvesajt csak nagyobbak kb 50-60 cm magasak és finomnak tűnnek de amikor odamész rádtámadnak és megesznek

2014. okt. 1. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Én ezeket ismerem valamelyik hülye kitalálta xd pl: Pécs széli pogácsa ember, Makói hagyma ember,Érmelléki Kuglóf ember, hawo-hawo xd
2014. okt. 2. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Az Érmelléki Kuglófembert itt is ismerik ahol én lakom :)))))) szerintem innen is elvitt valakit aztán jól megette.
2015. júl. 28. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Uborkoid , Annunnaki stb stb stb :D
2015. júl. 28. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!