Mondanátok nekem Magyarország területén olyan helyeket, ahol valami furcsaságot, paranormális dolgot észleltek?
Mátranovák
viccen kívül:
Pozsonyi úti lakótelep
Andrássy-udvar a Kodály-köröndön
Nagybátony!
(Egy legendás köpködő vámpírt megfigyelhettek ott. Fő ismertetőjele az egyetlen, tombolán nyert foga.)
Pásztó!
Itt esetleg a nyomára bukkanhattok a titokzatos alaknak. Akit csak "pásztói pókembernek" neveznek.
Legyetek óvatosak, mindkét kriptid igen veszélyes.
Jó vadászatot!
Parlament.
Hidd el, sok furcsasággal fogtok találkozni!
- Mónika-show stúdiója
- XXI. kerület nagy része(minden második háznak be van törve az ablaka, kint van rajta az eladó tábla, és büdös- ideális egy szellemnek)
- Par(l)ament
- 4-es metró
Mindegyiket teljes komolysággal mondom. Parlamentben is láttak már szellemet(sőt, még politikust is!). De az összes helyre érdemes ellátogatni.
Saját tapasztalatból:
- Kazincbarcika, csónakázótótól kifelé vezető földút (itt láttuk is a szellemet, vékony nőalak)
- Nagyvisnyó, temető (ezt sosem láttam, de tutira van ott valami, mert mindig megéreztem, mikor arra jártam)
Mátranovák: fanyűvő
Dornyai Béla turistaház Salgótarján mellett: kísértettanya
Szentkút: Szűz Mária jelenés
Mátra: Szintén Szűz Mária jelenés
Itt ezeken már voltam, érdekes és jó helyek, mert én is pont ilyen "nyomozásokba" kezdtem mint amit Ti terveztek :)
Egyébként ajánlom neked megvenni a Hihetetlen magazin különkiadását a Paranormális jelenségek M.o.-nt.
Abban rengeteg ilyen helyet írnak le, megadva a helyszíneket és sztorikat hozzá. Nagyon sok van.
Üdv, George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!