Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ördögűzőt keresek sehol sem...

Ördögűzőt keresek sehol sem találok és szükségem lenne rá nagyon? ( csak így fogadja el a gyakorikerdesek kérdésként)

Figyelt kérdés
Szeretném ha segítene valaki. 17 vagyok szüleim nagyon szkeptikusok. Már nem tudom kihez forduljak. Nagyon rosszul vagyok... minden nap kb. A tüneteimet privátban elmondom. Kérlek ha van ördögűző ismerősöd vagy te magad vagy az és nem szamit hogy a szülők tudnak e róla... írj.

2021. márc. 8. 10:09
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
55%

Ne haragudj, csak az van, hogy tinédzser vagy. Ha van hajamod ezekre a dolgokra, akkor pont tinikorbam fog előjönni, ilyenkor elromlik a fejedbe a kémia, és nagyon nehéz diagnosztizálni.

Te semmi rosszat nem csináltál, csak egyszer már nekem tehetetlenül végig kellett néznem hasonlót. :(

2021. márc. 8. 13:57
 32/60 A kérdező kommentje:
De mindig csak velem van a gond és a baj én már csak egy nagy gond vagyok 17 évesen😭
2021. márc. 8. 14:01
 33/60 anonim ***** válasza:
85%

A tinikor alapból is problémás. Ha nem lenne semmi gondod akkor is. :)

És ha van az sokkal érzékenyebben érint. Ezt ne úgy fog fel, hogy csak veled van baj! Mindenki bajos, csak ki jobban ki kevésbbé.

És sajnos a mentális problémákat amúgy is marha nehéz diagnoztizálni. Magyarországon meg ez nincs egységesítve, nincs protokoll csak a súlyos eseteknél.

Nem vagy őrült, csak érdemes végig gondolni mikor kezdődött. Volt-e valami változás?

Démonok sem szállnak meg csak úgy ukk mukk fukk embereket! Ha az összes tini megszállott lenne, mert kisérletezget a természetfölöttivel (ebben a korban szinte 70% csinálja), akkor alig lennének normális emberek a világba.

2021. márc. 8. 14:11
 34/60 anonim ***** válasza:
41%
Félsz a szent tárgyaktól? Káromlod Istent?
2021. márc. 8. 14:12
 35/60 anonim ***** válasza:
86%
Kérj teljes vérvizsgálatot a körzeti orvosodtól. Lehetnek hormonális problémák, pajzsmirigy, szerotonin szint, vitamin hiány és még milliárd okai, amiket könnyedén helyre lehet hozni.
2021. márc. 8. 14:17
 36/60 anonim ***** válasza:
85%
Ez valami mentális dolog baj lehet. Nincs benned gonosz szerintem. Tini korban hormon változások vannak. Nekem ilyenkor alakult ki a szorongás, pánik. Én is hasonló tüneteket éreztem. Ez lehet kényszer betegség is, kényszer gondolatok. Nagyon rossz érzés. Te egy értelmes fiatal vagy, felismerted ezt. Remélem jobban leszel. Kár,hogy nem segít neked a családod. Pszichiáter is segíthet ezen.
2021. márc. 8. 15:52
 37/60 anonim ***** válasza:
73%
Ha jól sejtem már feltettél egy hasonló kérdést pár napja démonnal...Akkor privátban küldtem neked 2 erős szimbólumot azok nem segítenek?
2021. márc. 8. 16:02
 38/60 anonim ***** válasza:
56%

Hagyjátok már ezt a sok baromságot elmeroggyantak,menjetek az eü kategóriába tanácsokat osztogatni..Ez bizony a megszállás tipikus tünetei csak az a baj kis kérdező,hogy te magad hívtad be..Azzal,hogy felajánlottad az EGÉSZ! tested csatorna lettél,időnként tégely...azért nem tudod megmozdítani...Én ezt a bal oldalammal szoktam csinálni csak már ismerem a kiváltó okot és megszüntetem,de én 45 vagyok...és az "önfeladás" vagyis a mártírizmus lelki háttere indítja be az egész folyamatot..Ez akkor történik amikor az életszíntér kirakata fontosabb lesz,mint a te saját érzelmi igényeid,vagyis akár te magad nyomod el őket szándékosan,vagy a közvetlen környezet hatására teszed,de ezzel a tudatalattidban felgyülemlett indulatok ott maradnak áldozati mintákat létrehozva és a későbbi archetípusaid is ezt követik,hatalmas gáz.....ne hidd,hogy benned nincs "gyilkos "ösztön" csak ezeket a helyére kellene tenni,hogy a túlélést szolgálják...ugyanis a rádtelepedő parazita is azokkal játszik...

Hol felerősítve,hol legyengítve egyik végletből a másikba taszít amíg fel nem ismered bennük a személyes felelősséged,vállalod,majd elengeded...Tehát ez visszatérő lesz,de ki lehet űzni csak pszichológiai probléma is...Volt amikor én is úgy ébredtem,hogy nem tudtam megmozdítani a bal karomat és a gondolataim sem az enyémek voltak tudom milyen érzés,keress 1 exorcistát reikisek is csinálnak de kóklert,vagy energiagyógyász,parapszichológust,ha nincs pénzed írj neki és hívja fel anyudat beszéljétek meg,mert ez nem játék,akár még ki is szoríthat...kapjon észbe a család...

Te tudod egyáltalán ki volt Lilith?Úgy értem mégcsak nem is teljesen emberi dns,valamint fekete haj,női energiák abszolút befogadás egy másik szellemi létezőre..

Vedd vissza az irányítást az anyagi dolgaid, tested fölött,azért őrjöngsz,mert kiengedted,a szabad akaratod ezt nem hagyja vedd komolyan...a fizikaidat te magad növesztetted úgy szép és jó ahogy van,becsüld és tiszteld...a gyökércsakrádat is erősítsd...tehát,hogy pontosítsak,irányításkényszer,hatalommal kapcsolatos problémák,alapok....a talpad és a gyökér...

2021. márc. 8. 16:57
 39/60 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Ismétlés kedvéért ágyalá,pénztárcába mindenhová ettől el kell mennie:

[link]

Baloldaladra,lábadra,szemed elé:

[link]

Piros fonál,cérna 3x áttekerve a bal csuklkódon 3 csomóval megkötve nekem segít..

2021. márc. 8. 17:06
 40/60 A kérdező kommentje:
38/ írtam privátban ha nem gond
2021. márc. 8. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!