Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ördögűzőt keresek sehol sem...

Ördögűzőt keresek sehol sem találok és szükségem lenne rá nagyon? ( csak így fogadja el a gyakorikerdesek kérdésként)

Figyelt kérdés
Szeretném ha segítene valaki. 17 vagyok szüleim nagyon szkeptikusok. Már nem tudom kihez forduljak. Nagyon rosszul vagyok... minden nap kb. A tüneteimet privátban elmondom. Kérlek ha van ördögűző ismerősöd vagy te magad vagy az és nem szamit hogy a szülők tudnak e róla... írj.

2021. márc. 8. 10:09
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

Nagyszerű akkor most leirom mindenkinek ide mi történik velem. :Egyébként 17 vagyok, habár szüleimmel és két testvéremmel élek nem tudnak ezekről+ mindenki nálunk nagyon szkeptikus emiatt fordulok Önhöz ha nem god) Tehát egyik délután 45 percen keresztül kb sírtam ordítottam a fürdőben, nem bírtam leállni és mellé még fulladtam is

Aztán hirtelen félelmet éreztem és nem bírtam megmozdulni. Pedig akartam de még sem. Ugyanígy nem akartam megvágni magam, még is megtettem Rettegtem. Az éjszakáim általában nagyon rosszak legalábbis mostanában. Fulladok, rettegek, fekete árnyat látok a fejem felett. Nincs mentális betegségem. Pszichológus pszichiáter már megvizsgált ilyen téren. Néhányszor azt érzem, hogy végig megy bennem valami a lábfejemtől a mellkasomig. Amikor odaér a mellkasomig akkor elájulok vagy nagyon fulladok. Mindig hajnali 4 fele térek magamhoz és nem emlékszem semmire de ugyanúgy az ágyban vagyok. A gondolataim mintha hol az enyémek lennének hol másé. Azt akarja, hogy öljek.Ennek sikerült eddig ellenállnom.Pl amikor megöleltem édesanyámat, akkor utána az a kép jelent meg a szemeim előtt ahogy elvágott nyakkal fekszik előttem véresen anyukám. Amikor megöleltem hugomat hallottam ahogy dobban a szíve, és végig csak arra gondoltam, hogy bárcsak lelassulna a szíve és megállna. Anyám közölte velem hogy a rokonomék kutyaja meghalt erre én egyáltalán nem éreztem fájdalmat vagy szánalmat... hanem felnevettem. Sokat éreztem anno hogy haza akarok menni pedig végig otthon vagyok. Ez az érzet már enyhült. Voltam depressziós és akkor a tükör előtt Lilithet hívtam... nem hittem hogy beválik nem is jelent meg semmi de felajánlottam a testemet hogy szolgálom őt. Sokszor nem tudom mozgatni a testem. Nagyon félek. Nagyon sok bennem a feszültség. A bánat. Szomorú vagyok pedig sok jó történik velem. Ez az egész nem én vagyok igazából én nem ilyen vagyok. Nagyon félek. Nagyon kérem ne nézzen hülyének. Kérem segítsen. Tudom nem kellett volna hívnom Lilithet. Csak kérem segítsen. Nem akarok meghalni de de öngyilkos akarok lenni vagy is ezt érzem. A fülemben folyamatosan sistergést hallok. Kimosatni is voltam pedig. Most is kedzek egyre rosszabbul lenni.Hideget sokszor érzek a hátamnál mintha hátulról rám tapadna velem. Dühös vagyok ingerült ok nélkül. Sajnos a családom szkeptikus... nem mondhatom nekik mert gyogyósnak hinnének ahogy már néhányan.

2021. márc. 8. 12:50
 12/60 A kérdező kommentje:
Azert van benne hogy Önhöz mert valakinek már leirtam ugyanezt és nem volt kedvem még egyszer leirni ilyen hosszan igy másoltam ezt nézzétek el nekem de sajnos minden igaz
2021. márc. 8. 12:51
 13/60 anonim ***** válasza:
68%

Egyszerűsítem... Ez nem egy olyan dolog, minthogy az interneten laptopot, motorbiciklit, szexjátékot, telefont akarsz vásárolni. Azt kapsz. Az kerül. De ördögűzőt nem találni csak úgy. Csak olyanokat akik elhitetik veled, hogy ördögöt űznek. Na meg a papokkal sem egyszerű, amint olvashattad fentebb.

Feladhatod, írtad... Vagy te magad próbálod megoldani a dolgokat.

2021. márc. 8. 12:51
 14/60 anonim ***** válasza:
88%
Égess fehér gyertyát, hívd segítségül Szent Mihály arkangyalt,ő minden gonoszt legyőz! Imádkozz hozzá, égess zsályát, füstöld át vele a házat, szobáról-szobára.
2021. márc. 8. 12:54
 15/60 anonim válasza:
69%
De van mentális betegséged, nem voltál te orvosnál ne hazudj. Pedig kellenne. Ez skrizofenia lehet. De én nem vagyok orvos. Mi itt ezen a bolygón tanulni vágyunk itt. Ha van is ördög az nem zaklat téged, isten nem is engedné. Itt komoly baj van, ha kapsz gyógyszert jól leszel. De ne mesélj be magadnak ilyen hülyeséget. Ennyire buta nem lehetsz.
2021. márc. 8. 12:56
 16/60 anonim ***** válasza:
72%
Én is ilyen vagyok, nekemis ilyen gondolatok suhannak végig az agyamon. Én többször is megvágtam magam, emmiatt korházban is voltam többször egyszer elmegyógyintézetbe kivizsgáláson, de semmi. Én elfogadom az ilyen "hangokat, sugallatokat", már megtanultam ezzel élni. Az ilyen dolgokat már figyelmen kívül hagyom, még akkor is ha ilyen gondolatok jönnek. Ha nem tudsz mit csinálni, ignoráld amenyire tudod, vagyis hagyd figyelmen kívül. Ja, 30 vagyok.
2021. márc. 8. 12:59
 17/60 anonim ***** válasza:
73%
Lehet lepontozni, de kérdező neked pszichés zavaraid vannak. Keress szakembert erre a problémádra hamarabb megoldja ezt mint egy sarlatán. [link]
2021. márc. 8. 13:02
 18/60 anonim ***** válasza:
85%
Orvoshoz menj el
2021. márc. 8. 13:04
 19/60 anonim válasza:
87%
Én is ezt mondom, ha léteznek is ilyen lények azok nem zaklatnak senkit. Orvos kell, ez betegség. Az agyad játszik veled. Addig menj orvoshoz míg azt nem mondja a hang hogy ölj. Egyre rosszabb lesz.
2021. márc. 8. 13:04
 20/60 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy már már nem érdekel. Még kibirok annyi nappalt es éjszakát amennyit csak lehet aztán ennyi volt. Bárkinek elmondom a gyógyszert hozza fel meg h skizofrénia. Elegem van. Undorodom már a mai világtól. Az emberek segíteni akarnak? Hogy ? Hogy??? Gyógyszereket nyeletnek le veled akkor is haa nincs mentális problémád. Mert nekem nincs. De minek mondom? Úgy is mindenki itt jobban tudja.
2021. márc. 8. 13:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!