Ördögűzőt keresek sehol sem találok és szükségem lenne rá nagyon? ( csak így fogadja el a gyakorikerdesek kérdésként)
Nagyszerű akkor most leirom mindenkinek ide mi történik velem. :Egyébként 17 vagyok, habár szüleimmel és két testvéremmel élek nem tudnak ezekről+ mindenki nálunk nagyon szkeptikus emiatt fordulok Önhöz ha nem god) Tehát egyik délután 45 percen keresztül kb sírtam ordítottam a fürdőben, nem bírtam leállni és mellé még fulladtam is
Aztán hirtelen félelmet éreztem és nem bírtam megmozdulni. Pedig akartam de még sem. Ugyanígy nem akartam megvágni magam, még is megtettem Rettegtem. Az éjszakáim általában nagyon rosszak legalábbis mostanában. Fulladok, rettegek, fekete árnyat látok a fejem felett. Nincs mentális betegségem. Pszichológus pszichiáter már megvizsgált ilyen téren. Néhányszor azt érzem, hogy végig megy bennem valami a lábfejemtől a mellkasomig. Amikor odaér a mellkasomig akkor elájulok vagy nagyon fulladok. Mindig hajnali 4 fele térek magamhoz és nem emlékszem semmire de ugyanúgy az ágyban vagyok. A gondolataim mintha hol az enyémek lennének hol másé. Azt akarja, hogy öljek.Ennek sikerült eddig ellenállnom.Pl amikor megöleltem édesanyámat, akkor utána az a kép jelent meg a szemeim előtt ahogy elvágott nyakkal fekszik előttem véresen anyukám. Amikor megöleltem hugomat hallottam ahogy dobban a szíve, és végig csak arra gondoltam, hogy bárcsak lelassulna a szíve és megállna. Anyám közölte velem hogy a rokonomék kutyaja meghalt erre én egyáltalán nem éreztem fájdalmat vagy szánalmat... hanem felnevettem. Sokat éreztem anno hogy haza akarok menni pedig végig otthon vagyok. Ez az érzet már enyhült. Voltam depressziós és akkor a tükör előtt Lilithet hívtam... nem hittem hogy beválik nem is jelent meg semmi de felajánlottam a testemet hogy szolgálom őt. Sokszor nem tudom mozgatni a testem. Nagyon félek. Nagyon sok bennem a feszültség. A bánat. Szomorú vagyok pedig sok jó történik velem. Ez az egész nem én vagyok igazából én nem ilyen vagyok. Nagyon félek. Nagyon kérem ne nézzen hülyének. Kérem segítsen. Tudom nem kellett volna hívnom Lilithet. Csak kérem segítsen. Nem akarok meghalni de de öngyilkos akarok lenni vagy is ezt érzem. A fülemben folyamatosan sistergést hallok. Kimosatni is voltam pedig. Most is kedzek egyre rosszabbul lenni.Hideget sokszor érzek a hátamnál mintha hátulról rám tapadna velem. Dühös vagyok ingerült ok nélkül. Sajnos a családom szkeptikus... nem mondhatom nekik mert gyogyósnak hinnének ahogy már néhányan.
Egyszerűsítem... Ez nem egy olyan dolog, minthogy az interneten laptopot, motorbiciklit, szexjátékot, telefont akarsz vásárolni. Azt kapsz. Az kerül. De ördögűzőt nem találni csak úgy. Csak olyanokat akik elhitetik veled, hogy ördögöt űznek. Na meg a papokkal sem egyszerű, amint olvashattad fentebb.
Feladhatod, írtad... Vagy te magad próbálod megoldani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!