Mi lehetett ez? (Bővebben lent)
Na jó.Most tűrtőztetem magam,de csak azért,mert velem is volt már hasonló:)Mindjárt válaszolok a kérdésedre,csak előbb a saját tapasztalatom:Régebben volt egy kis rádiónk,ami konnektoros volt és csak úgy kapott áramot.A rádió mindig a konyhában volt.Mindig és tényleg mindig,mikor este nem húztuk ki a konnektorból,éjfélkor megszólalt,pont 00:00-kor ráadásul elég hangosan.Egyszerűen bekapcsolt egy rádióállomást.Hát mit ne mondjak 1-2alkalom után rendesen bexartam,de rájöttem,hogy van rajta valami ébresztő funkció és addig nyomogattam a gombokat míg már nem szólalt meg többet éjfélkor.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ez az elektronika.Annak a hifinek csak valami elektronikus baja van,belül,amihez egy laikus lehet,hogy nem ért,de egy műszerész vagy aki ért az elektronikus eszközökhöz,az biztos tudja melyik "bigyó"ment tönkre benne.
Nekünk a régi tévénk csinált hasonlókat,a hangereje magától változott.Hol nem lehetett hallani,hol meg hirtelen elkezdett üvölteni.És néha a csatornák maguktól átváltottak,mintha valaki kapcsolgatná.Kiderült,hogy a hang potmér tönkrement,azért vacakolt a hangereje.A csatornák meg úgy tudtak átváltani "maguktól",hogy ez a Tv a legapróbb érintésre is nagyon érzékeny csatorna váltó gombokkal rendelkezett és ha rászállt a gombokra egy légy,attól is átváltott a csatorna :)
Szóval,nem minden szellem,ami annak látszik.Az elektromos kütyük fura dolgokat képesek produkálni,főleg,ha már régiek.
Amúgy nem vagyok szkeptikus...
gond van az áramellátással. kis, hirtelen impulzusokra válaszolnak a gépek.
nekem hasonló volt az élményem: a hifi egyszercsak bömbölni kezdett,pedig előtte nem hallgattam semmit: nem volt teljesen áramtalanítva és egy impulzus bekapcsolta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!