Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez mi lehetett szerintetek?...

Ez mi lehetett szerintetek? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Ennek a jelenségnek tegnap este,voltam szemtanúja,addig még sosem láttam ilyet. Kinn ültünk este a teraszon úgy hogy így az egész család. A nővéremmel meg a pasijával pont az ilyen UFO észlelésekről beszélgettünk. A nővérem mondta hogy egyszer látott valami olyasmit,ami sokkal nagyobb mint egy átlagos csillag,erősen fénylik és egyenes vonalban repül az égen,de nem villog mint egy repülő. Ezután nővérem pasija ki állt a terasz szélére és azt mondta hogy hívja őket. Pár perc múlva az égen fel is tűnt egy pont ugyanilyen objektum. Azt hittem a vér belémfagy! Egy csillagnál kb. kétszer-háromszor nagyobb,erős srága fénnyel világított és úgy repült végig az égen. Nem villogott szóval repülő nem lehetett. Gyorsabban szállt mint egy átlagos repülő, de viszont lassabb volt egy hullócsillagnál, mert legalább 3-4 percig meg lehetett figyelni ahogy végigszáll az égen. Amikor már kisebbnek látszott néha eltűnt majd újra elkezdett látszani. Az egész családom látta. És szüleim akik elég reális gondolkodásúak, erre ők sem találtak magyarázatot. De a legfurább az egészben az hogy a nővérem pasija tudta hogy jönnek. Mert azt mondta hívja őket,és pár percen belül fel is tűnt az égen ez a jelenség. A másik fura dolog, hogy ugye a falunk egy katonai radar közelében van, és kis idővel később rengeteg repülő tűnt fel az égen,kb. ahogy az egyik eltűnt,jött is a másik és minden irányból,kb. láttunk vagy 30-at negyedórán belül. Lehet hogy észrevettek valamit ők is.
2011. aug. 19. 13:04
1 2 3
 1/26 .Anonymus. ***** válasza:

Én is pontosan ugyanilyet láttam,azzal a különbséggel,hogy azok maguktól jöttek.Hány volt?

Ja,és UFO-t láttál!

2011. aug. 19. 13:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

A műholdak is látszanak az égbolton , és elég sok van.

Ha felhő takarásba kerül el is tűnhet .

Szerintem azt láttál.

2011. aug. 19. 13:16
 3/26 .Anonymus. ***** válasza:
Az is lehet,ha kevés megy egyszerre és fehéren világít.
2011. aug. 19. 13:17
 4/26 anonim ***** válasza:
Szerintem műhold, én is megkérdeztem mindenkit a környezetemben ez ügyben, és megnyugtattak egytől-egyig, hogy bizony az műhold volt :( Én nyári éjszakákon rengeteg ilyet látok!
2011. aug. 19. 13:22
 5/26 anonim válasza:
Műhold... vagy hullócsillag... vagy gömbvillám egy fajtája
2011. aug. 19. 13:22
 6/26 A kérdező kommentje:

Viszont ez nem fehéren világított hanem sárgán,mint egy erős lámpa. Gömbvillám nem lehetett szerintem, az a földhöz közelebb szokott lenni. De am tegyük fel hogy műhöld volt. De akkor nővérem pasija honnan tudta hogy jönni fog? És az a sok repülő az égen mi volt utána?

Én nem zárom ki hogy műhold volt csak ez így elég fura volt.

2011. aug. 19. 13:25
 7/26 A kérdező kommentje:
Bocs a szóismétlésért (:
2011. aug. 19. 13:26
 8/26 anonim válasza:
A nemzetközi űrállomást láttátok és azért tudhatta előre a nővéred pasija mert megnézte a neten hogy hány órakor halad át Magyarorszàg felett... mi is szoktuk figyelni.
2011. aug. 19. 13:27
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én már most tudom , hogy ma éjszaka is jönni fog. Pedig nem én vagyok a nővéred pasija (, de még lehetek).
2011. aug. 19. 13:35
 10/26 A kérdező kommentje:
és az a sok repülő utána? am meg nem magyar,Írországban élnek,nem is tud magyarul. Túl van 30-on bőven,pár napja jöttek haza,nem hiszem hogy ezzel szórakozott volna (:
2011. aug. 19. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!