Ez mi lehetett szerintetek? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Ennek a jelenségnek tegnap este,voltam szemtanúja,addig még sosem láttam ilyet. Kinn ültünk este a teraszon úgy hogy így az egész család. A nővéremmel meg a pasijával pont az ilyen UFO észlelésekről beszélgettünk. A nővérem mondta hogy egyszer látott valami olyasmit,ami sokkal nagyobb mint egy átlagos csillag,erősen fénylik és egyenes vonalban repül az égen,de nem villog mint egy repülő. Ezután nővérem pasija ki állt a terasz szélére és azt mondta hogy hívja őket. Pár perc múlva az égen fel is tűnt egy pont ugyanilyen objektum. Azt hittem a vér belémfagy! Egy csillagnál kb. kétszer-háromszor nagyobb,erős srága fénnyel világított és úgy repült végig az égen. Nem villogott szóval repülő nem lehetett. Gyorsabban szállt mint egy átlagos repülő, de viszont lassabb volt egy hullócsillagnál, mert legalább 3-4 percig meg lehetett figyelni ahogy végigszáll az égen. Amikor már kisebbnek látszott néha eltűnt majd újra elkezdett látszani. Az egész családom látta. És szüleim akik elég reális gondolkodásúak, erre ők sem találtak magyarázatot. De a legfurább az egészben az hogy a nővérem pasija tudta hogy jönnek. Mert azt mondta hívja őket,és pár percen belül fel is tűnt az égen ez a jelenség. A másik fura dolog, hogy ugye a falunk egy katonai radar közelében van, és kis idővel később rengeteg repülő tűnt fel az égen,kb. ahogy az egyik eltűnt,jött is a másik és minden irányból,kb. láttunk vagy 30-at negyedórán belül. Lehet hogy észrevettek valamit ők is.2011. aug. 19. 13:04
21/26 anonim válasza:
22/26 A kérdező kommentje:
nem akarom mindenképp azt hallani hogy ufó volt,csak van egy-két dolog amit nemértek,hogyha esetleg műhold volt.
egyébként nem azt mondtam,hogy 30 éves,hanem hogy túl van 30-on,olyan 36-37 lehet,a pontos korát nem tudom. És már gyerekük is van,szóval nem hinném hogy ennyi idősen ezzel szórakozik...(:
de mindegy,haggyuk ezt inkább.:) majd megkérdezek valakit..
2011. aug. 19. 14:27
23/26 anonim válasza:
:D Valószínűleg onnan tudta hogy jönnek, hogy jelenleg több ezer műhold kering megfelelő magasságban ahhoz, hogy könnyedén észrevehetőek legyenek. Én gyakorlatilag minden este látok ilyet, többször is, talán még a repülőgépeknél is gyakrabban. Értem én hogy különlegesnek szeretnéd érezni magad, de sajnos semmi olyan dolgot nem láttál, ami nem átlagos.
24/26 anonim válasza:
Lampion. Egy lámpaféle amit esküvőkkor szoktak használni és az égen lebegnek egy darabig!!! NEM UFO!!!!!!!!!!
25/26 A kérdező kommentje:
te milyen alapon osztasz engem? én akarom különlegesnek érezni magam mert feltettem egy kérdést? siralmas hogy hol tart ez a nép -.-
2011. aug. 19. 20:58
26/26 anonim válasza:
biztos hogy nem a nemzetközi űrállomás volt. Az azért nem akkora, hogy ufónak lehessen vélni. Először én is műholdnak néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!