Valakinek van konkrét észlelése szellemekkel kapcsolatban?
#11: "9-es, egyáltalán nem volt ferdén beverve."
Hm. Miért nem? Eddig nekem ez is rejtély...
#15 "Azért, mert a falba egyenesen szokták beverni a szöget"
Akkor én nagyon fura ember vagyok. Vagy ferdén verem be a képtartó szöget, vagy kicsit felfelé hajlítom. Ez a tuti. Neked még nem sok tapasztalatod lehetett a szellemekkel. :)
#14: "mivel alapvetően a hiedelem szerint lebegbek, vagyis inkább csak testetlen energiák."
Mindegyik lépdel amelyik nem hord leplet, és nem lebeg. Van olyan is, de az csak lebegni akar. A drón (drone) is tud lebegni, de attól még nem tud áthatolni a padlón. Padlóáthatolásos szellemről nem nagyon hallottam se a hiedelemgyártók-, se a szellemvadászkodók társaságából. Testetlen energiák nem tudnak képeket ledobni a szögről, se kopogni, se...stbstb.
Szóval senki se látott olyan extrém magas szellemet, amelyiknek a feje nem látszik az alacsony mennyezetű lakásban? Ilyen régi házakból vidéken több is van. Nyilván járnak az ilyenekben is szellemek. Pl. biztosan megtörtént, hogy egy skanzen parasztházában egy magas turista beleverte a fejét az alacsonyra sikeredett plafongerendába, és ijedtében szívattakot kapott. Biztosan maradtak utána lezáratlan földi akták, így ma is ott kísért...
#18: " főleg mert nem hazudna nekem sosem"
Nem hazudnak azok se, akik csak hallucinálnak, csak erről nem tudnak. Azok az UFO hívők se hazudnak, akikben a saját történetüket az emlékeik automatikusan egyre jobban kiszínezik, és később már maguk is elhiszik, hogy az igaz, amit láttak.
Nem akarlak becsapni, de azt hittem, hogy nyilvánvaló.
Én eddig szimplán gúnyolódtam, és néhány apróságra hívtam volna fel a figyelmet, hogy mennyire is nevetséges a szellemhit (szerintem), ha egy kicsit jobban belegondolunk. :)
A belegondoláshoz nem materializmus kell, hanem egészséges szkepticizmus. Az ilyen miatt nem tud pl. a pénztáros se átverni. :)
Nekem az az illető nem hazudik soha sem :) Hallucinálni sem szoktak.
" energiák nem tudnak képeket ledobni a szögről, se kopogni, se...stbstb" Én ezt nem tudom, de a szellemhívők szerint erre akkor képesek, ha elegendő energiát gyűjtenek össze a környezetből. Azt nem tudom, hogy van-e külön olyan, amelyik sétál, lépdel, és ha lépdel, akkor valóban van-e surlódás a talaj és a lába között. Én hallottam már padlóáthadásos sztorit is, persze annak a valóságtartalma az már más kérdés. Lényege az volt, hogy hol a földszinten, hol az emeleten adott ki zajt néhány mp különbséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!