Valakinek van konkrét észlelése szellemekkel kapcsolatban?
@Kérdező!
Konkrétan észleltem olyan embert, aki konkrétan észlelt szellemet. Ez velem itt történt meg, ebben a rovatban.
#1: "Ahogy felültem, láttam, hogy egy macskaalakú árny bemegy az ágy alá"
És közben lejjebb húzta a hátát, hogy beférjen az ágy alá? - vagy a fele macska belógott az ágy anyagába? Arról még nincs információm, hogy a szellemek hogyan viszonyulnak a plafonhoz. Az biztosan tudható, hogy a padlón nem tudnak átesni a Föld közepéig, viszont a függőleges fal nem akadály nekik. Elvileg a szellemnek bele kell vernie a fejét az alacsony plafonba, ha a padlón nem tud átesni, de lehet, hogy alulról felfelé ez nem igaz? Akkor a plafon/padló a szellem számára olyan félvezetőként működik, mint az az áramköri dióda az áram számára, mert a dióda egyik irányban átengedi az áramot, míg a másik irányban nem.
Ebben az esetben érdekes lenne megfigyelni azt, ahogy egy hatalmas dinoszaurusz szellem átgyalogol egy emeletes házon. Ilyenkor vajon az emeleti elválasztó szintek padlóként ellenállnak neki, vagy plafonként áthatolhatóak lesznek a számára?
Pl. a székre leülni tudnak a szellemek, de állva simán átsétálnak rajta? Ezt se tudom a plafonproblémám mellett... Ha valaki tudna segíteni....
#6: "Az a fura egészben, hogy egy szögön volt, lecsúszni nem tudott a szög fejétől."
Csak a szög fejétől? No, ha itt Magyarországon a képtartó szögedet a falba a gravitáció hatásirányával szemben jó alaposan ferdén vered be, akkor még a mostani horvátországi típusú távoli földrengések se lesznek képesek a képedet lecsúsztatni a szögről, nemhogy az erőtlen szellemek.
#7: "Láttam egy ,,narancssárga bácsit" a szobámba. Amúgy elvileg a gyerekek érzékenyebbek erre, mármint jobban észlelik a szellemeket."
A gyerekek? Ez komoly tévedés. Az alkoholista bácsik sokkal érzékenyebben reagálnak a szellemek jelenlétére. Tévesen ezt delíriumos hallucinációkként tartja nyilván a vaskalapos orvostársadalom, de csak azért, mert nem tudnak jobbat kitalálni.
@1
Ja! Azért választottam példának a dinoszauruszt, mert azok 170 millió éven át uralták a Földet, így sokkal több dínószellemnek kell lennie, mint pl. elefánt- vagy akár emberszellemnek is, tehát nagy eséllyel már láthattál emeletes házon átsétáló dínót, vagy legalábbis beszélhettél olyan valakivel, aki ilyet már megfigyelt. A statisztikai törvények mindig működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!