Erdőben vannak szellemek?
Figyelt kérdés
Valakivel már történt ilyen hogy erdőben szellemet látott?2010. aug. 13. 15:58
1/39 anonim válasza:
a szellemek erdőben laknak.
mohával és gombákkal táplálkoznak.
néha betévednek a városokba élelemszerzés céljából. olyankor a kukákban túrnak.
a szellem nemes állat. párját egy életre választja. monogám típus, mint a delfinek.
de vannak az ellenségei. a tűzoltóautók!
2/39 anonim válasza:
3/39 A kérdező kommentje:
érdekes videó,a kur va anyátokat minek kell akkor ide irni nem vagyok rá kiváncsi;)
2010. aug. 13. 17:29
4/39 anonim válasza:
Igen ott is vannak szellem mint ahol mindenhol máshol ...
DEHOGY VANNAK SZELLEM MINDENKI MEGPUSZTUL AZ JÓVAN NE LEGYÉ MÁ HÜLYE!!
5/39 anonim válasza:
miért nem temetőt kérdeztél?! az mindenki megérti
6/39 anonim válasza:
Mert temetőben a pózolós emosok elüldözték a szellemeket, és erdőbe menekültek, ezért!
8/39 anonim válasza:
Nah akkor most én jövök :) 1. A videó meglehetősen ilyesztő ahogy az az "alak" idenéz, nos, az vószínűleg valami állat volt. 2. Nem hiszem, hogy léteznek szellemek, szerintem aki fél tőlük, annak inkább be kéne látnia, hogy a mostani időkben nem a szellemektől és a földöntúli lényektől kellene félnie, hanem attól, ami ma zajlik. Az erőszakoktól, a gyilkosságoktól és a hasonlóktól. Ha léteznek is szellemek, akkor azok is elvannak a saját kis világukban, mi is a miénkben. Ha pedig az ajtót csapkodja a házban és a villanyt kapcsolgatja, akkor had tegye majd megunja ... :)
9/39 anonim válasza:
Ne haragudj de tényleg hülyeséget kérdeztél...Ha hiszel a szellemekben,akkor annyit nem tudsz ki logikázni,hogy ugyan mi a faxnak kerülnék el az erdőket?
10/39 anonim válasza:
Utolsó: Mert mondjuk ott halt meg, vagy arrafele lakott.
Esetleg kirándultak arrafele és balesetet szenvedett és meghalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!