Szerintetek elhiszik a saját hókuszpókuszukat?
Figyelt kérdés
Este néztem az Ezo-tvt azzal a génselejt személyiségzavaros Istvánnal.Szórta a sót meg gyertyalánggal űzte a bajt az idióta betelefonálók körül.Vajon elhiszi magáról a csodálatos tudományát vagy csak van esze,hogy lehúzza a hiszékeny ökröket?2010. aug. 13. 14:42
11/13 anonim válasza:
Jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki röhög ezeken:D
12/13 anonim válasza:
Azt csak ők tudják de szerintem csak azok hisznek benne akik orvosok is egyben nem csak ezoman ek
13/13 anonim válasza:
mivel az ilyen arra oktatják, hogy húzza le az egyszerű embert, szerintem nemcsak hogy tisztában van azzal, hogy semmi ereje, de nem is hisz az ilyesmiben. Nem kap kézhez mélyebb tudást vagy filozófiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!