Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek elhiszik a saját...

Szerintetek elhiszik a saját hókuszpókuszukat?

Figyelt kérdés
Este néztem az Ezo-tvt azzal a génselejt személyiségzavaros Istvánnal.Szórta a sót meg gyertyalánggal űzte a bajt az idióta betelefonálók körül.Vajon elhiszi magáról a csodálatos tudományát vagy csak van esze,hogy lehúzza a hiszékeny ökröket?
2010. aug. 13. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek megvan a magához való esze,ezeknek a "jósoknak,hókuszpókuszoknak" meg pláne..

A reménytelen embereket átverik,mert kajálják minden szavukat.

2010. aug. 13. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, hogy nem! Ákos műsorvezetővel az élen. Érdemes meghallgatni. Akkora sületlenségeket beszél, hogy az embernek égnek áll tőle a haja. De még nagyobb baj az, hogy az EZO TV már szinte minden csatornán megjelent. Anno volt egy Oláh nevezetű úriember, aki telefonon keresztül jósolt a hiszékenyeknek. Börtönt kapott érte. Ezt miért engedik meg? Ez nem minősül becsapásnak? Érdekes...
2010. aug. 13. 14:55
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy a pénz miatt csinálják. Vagy töretlenül hisznek abban, amit csinálnak, hogy már elhiszik azt, amit beképzelnek maguknak.

Az emberek nem tudom hogy várhatnak egy televíziós adástól bármit is.

Persze szerintem vannak ehhez értő emberek, jósok, de az ilyen idióták miatt nem nekik hisznek az emberek, esetleg csak utólag.

2010. aug. 13. 14:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"vannak ehhez értő emberek, jósok"

A világ minden egyes jósa ugyanilyen ócska szélhámos! Ehhez nem lehet érteni mert nincs mihez!

2010. aug. 13. 15:04
 5/13 anonim ***** válasza:
mindkét esetben szánalmas, szóval mindegy :P
2010. aug. 13. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Az Ezotv egy nagy szarkazal, én csak azért nézem, mert vannak bátrak, akik betelefonbetyárkodnak :D

A másikon megy az ASZTRO Show, az sem jobb, de a műsorvezetők egész jófejnek TŰNNEK, hogy a valóságban mi megy, nem tudom. :D

2010. aug. 13. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Az Asztro shown röhögtem multkor, amikor Lomini 'jós' mondja a betelefonáló bácsinak, hogy figyeljen a lábára, közben kérdezi tőle, hogy bottal jár-e? Igen!-felelte a bácsi. Erre Lomini: köszönöm szépen, hogy igazolta a tisztánlátásomat.

Így, sunyi bekérdezésekkel én is tisztán tudok látni...

A másik, hogy csak idősek telefonálnak, mert őket be lehet sajnos palizni mindennel.

2010. aug. 13. 16:07
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Bele-bele szoktam lesni, és jókat derülök :D Van olyan jós, aki bekéri nem csak a születési időpontot, de a nevet is, mert ugye a rezgések..... Van hogy a név lemarad. Sebaj,attól megy hirtelen a jóslás....:D Meg öreg néni már azt se tudja kimondani mit akar, alig értem még a nevét is, erre a jós: "igen, akkor mindjárt nézem" és mondd vmi zagyvaságot a 102 éves néni egészségével kapcsolatban. Nah, meg amikor meghatározzák hogy az elhunyt hanyadik síkon van, na az az igazi kedvencem.....xD Amúgy hiszek ezekben a dolgokban, de azért van egy határ az ész meg a butaság között.
2010. aug. 13. 16:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az Asro tv-ben legalább beszélgetnek, az EZO-ban miután elmondták a mondandójukat a jósok, nem engedik reagálni a telefonálót..

Ezért szórakoztatóbb az astro! Itt kiderülhet: "de nekem nem is a nagylábujjam fáj, hanem a fülem!!!" és szépen meg is magyarázzák: azt csak hiszi kedves, kisugárzik az, tudja, az idegpályákXDDD

2010. aug. 13. 16:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg a hány éves, huszooon.... - Harmincnégy. -Oh harmincnégy igeeeen. Nézem nézem, egy két há...

Szánalom, hogy van aki elhiszi.

2010. aug. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!