Szerintetek elhiszik a saját hókuszpókuszukat?
Mindenkinek megvan a magához való esze,ezeknek a "jósoknak,hókuszpókuszoknak" meg pláne..
A reménytelen embereket átverik,mert kajálják minden szavukat.
Lehet, hogy a pénz miatt csinálják. Vagy töretlenül hisznek abban, amit csinálnak, hogy már elhiszik azt, amit beképzelnek maguknak.
Az emberek nem tudom hogy várhatnak egy televíziós adástól bármit is.
Persze szerintem vannak ehhez értő emberek, jósok, de az ilyen idióták miatt nem nekik hisznek az emberek, esetleg csak utólag.
"vannak ehhez értő emberek, jósok"
A világ minden egyes jósa ugyanilyen ócska szélhámos! Ehhez nem lehet érteni mert nincs mihez!
Az Ezotv egy nagy szarkazal, én csak azért nézem, mert vannak bátrak, akik betelefonbetyárkodnak :D
A másikon megy az ASZTRO Show, az sem jobb, de a műsorvezetők egész jófejnek TŰNNEK, hogy a valóságban mi megy, nem tudom. :D
Az Asztro shown röhögtem multkor, amikor Lomini 'jós' mondja a betelefonáló bácsinak, hogy figyeljen a lábára, közben kérdezi tőle, hogy bottal jár-e? Igen!-felelte a bácsi. Erre Lomini: köszönöm szépen, hogy igazolta a tisztánlátásomat.
Így, sunyi bekérdezésekkel én is tisztán tudok látni...
A másik, hogy csak idősek telefonálnak, mert őket be lehet sajnos palizni mindennel.
Az Asro tv-ben legalább beszélgetnek, az EZO-ban miután elmondták a mondandójukat a jósok, nem engedik reagálni a telefonálót..
Ezért szórakoztatóbb az astro! Itt kiderülhet: "de nekem nem is a nagylábujjam fáj, hanem a fülem!!!" és szépen meg is magyarázzák: azt csak hiszi kedves, kisugárzik az, tudja, az idegpályákXDDD
Meg a hány éves, huszooon.... - Harmincnégy. -Oh harmincnégy igeeeen. Nézem nézem, egy két há...
Szánalom, hogy van aki elhiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!