Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha kiöntöm a paprikás krumplit...

Ha kiöntöm a paprikás krumplit és azt mondom megettem, elhiszik?

Figyelt kérdés

anyu mindig azzal jön h ebédelj meg mit tom én, és nincs kedvem azt megenni inkább csinálok magamnak zacskós levest.

ha kiöntök a wc-be egy tányérnyi adagot, és összemaszatolok egy tányért, akkor elhiszi?

2011. jún. 8. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne hinné el,ha nem látja,mit csinálsz vele...

CSak a wc t pucold le utána....

De tényleg egyél valamit.

2011. jún. 8. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
bármit csak ki ne öntsd!!!
2011. jún. 8. 20:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne pazarolj!!! Inkább maszatold csak össze a tányért, és mond azt hogy nem sokat ettél, mert nem kívántad.
2011. jún. 8. 20:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne edd meg, de ne öntsd ki, majd megeszi helyetted màs.Mondd meg anyudnak, hogy nem kivànod és kész, minek akarod becsapni.
2011. jún. 8. 20:35
 5/16 A kérdező kommentje:
mert amíg nem fogy el a paprikás krumpli nem csinál más kaját ^^ de még szóba jöhet, hogy ezzel etettem meg a kutyát :P
2011. jún. 8. 20:40
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Én se szeretem :D

alig megy le a torkomon :D

savanyúsággal se eszed meg? hány éves vagy mellesleg? 8? :D

vagy törd össze villával, és krumplipüré lesz belőle máris, paprikásan...

vagy egyél mást, de egyé..akár szenyát....mond h fáj a gyomrod nem kívánod főtt kaját...de akkor mást se egyél, ami fűszeres..pl csipszet vagy pizzát se :D

2011. jún. 8. 20:43
 7/16 A kérdező kommentje:
13 L vagyok és mondtam hogy csinálok zacskós levest, mert azt szeretem ^^
2011. jún. 8. 20:43
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Emberek éheznek a világban, a szüleid melóznak, hogy téged meg tudjanak etetni, te meg kiöntöd a kaját, mert finnyás vagy vagy anorex vagy egyebek.

Hát megvan a véleményem :)

2011. jún. 8. 20:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

esetleg ajánld fel, csináljon a paprikás krumpliból

rakott krumplit-krumplis tésztát-burgonyakrémlevest, zöldbab főzeléket....Ha recept kell, írj privátban.

2011. jún. 8. 20:47
 10/16 A kérdező kommentje:
a kutyát is meg kell etetni ^^ és még külön se kell venni nekik tápot :D egyébként általában mindent megeszek csak most anyu nagyon elrontotta szerintem, mert belekóstoltam délelőtt, de nem akarom mondani, mert szerinte jó lett, én meg nem akarom megbántani ^^ a kutya meg nem finnyázik
2011. jún. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!