Angel3000 kérdése:
Ki látott már fekete árnyalakot?
Figyelt kérdés
Hol láttátok?2020. nov. 30. 17:58
31/36 anonim válasza:
Talán mert a fiad örül neki hogy igy érezhetj az apját
32/36 A kérdező kommentje:
Szia! Ôreg ház volt, kik laktak elôttetek benne?
2020. dec. 12. 03:58
33/36 anonim válasza:
Szia, 30. vagyok, ha nekem szól a kérdésed akkor válaszolok 😃 egy idős néni lakott közvetlenül jó pár évvel azelőtt ott h odamentem. De üresen állt a ház sok sok évig. A néni már nem élt. Hogy mennyire volt öreg a ház, azt nem tudom, külső és belsőt nézve eléggé régi ház. Nem egyedül laktam ott, másnak nem volt rossz érzése, csak nekem. Lehet azért mert alapból nem szerettem volna olyan helyen élni ahol valaki meghalt vagy a ház gazdája már meghalt. Exeméknél régen egy előző lakó felakasztotta magát, ott nem volt rossz érzésem amúgy, úgyhogy ez is érdekes nekem 🙂
34/36 A kérdező kommentje:
Szia!33-as bôvebben kifejtenéd miért nem érezted magadat jòl? Mit észleltél, esetleg voltak tôrténések!?
2020. dec. 12. 13:40
35/36 A kérdező kommentje:
Tudnod kell, hogy az se mindeg, hogy a hàzban halt meg a néni, vagy a lakàsban!?
2020. dec. 12. 13:41
36/36 A kérdező kommentje:
Nekem egy baràtnôm bekôltôzôtt egy olyan lakàsba, ahol koràbban egy férfi ôngyilkos lett! Egyik este arra lett figyelmes, hogy furcsa hideg érzet jôtt felé, majd egy férfi kôrvonalait tapasztalta, de csak derékig làtta! Egybôl tudta, hogy a meghalt férfi kisért, az nap este nem tudod elaludni, màsnap ki is keresett egy hozzà értô személyt az Internetrôl majd elment a màgushoz, hogy segitsen egy itt ragadt szellmi lényt eltàvolitani a lakàsbòl. A „màgus“ mindenféle „varàzsszavakat „ mormolt, majd a szobàk sarkàba sòt szort! Mondta neki, hogy 2-3 nap multàn sôpôrje fel a sòt a sarkokbòl és dobja ki a szemeteskonténerbe a lakàson kivûl! Meg is tette, és csodàk csodàjàra, volt szellem nincs szellem nem jôtt tôbbet!
2020. dec. 12. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!