Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki látott már fekete árnyalakot?

Angel3000 kérdése:

Ki látott már fekete árnyalakot?

Figyelt kérdés
Hol láttátok?

#entitás #Szellmi lèny #Meghalt szemèly #Termeszetfelleti lèny
2020. nov. 30. 17:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

10

Pedig engem érdekelne.

Én is láttam egyszer, úgy 23 évvel ezelőtt, akkor voltam 6 éves. A tesóm pàr hónapos.

Nem sokkal előtte költöztünk az új házba aminek az emeletén vannak a szobàk, de ezekben még akkor raktàk a padlószőnyeget stb, tehát mindannyian a nappaliban aludtunk.

Az én àgyam a tesóm ràcsos àgyának a làbànál volt, srégan a tv àllvàny.

Egyik éjjel felébredtem és làttam egy sötét alakot (mint egy ember) a tv mellett, ami nem volt be kapcsolva, se làmpa nem égett.

Odament a tesóm kisàgyàhoz.

Ma is emlékszem mennyire féltem hogy el fogja őt vinni, de képtelen voltam megszólalni.

Anyuék ott aludtak 2 méterre tőlünk.

Szinte belesüppedtem az àgyba mozdulatlanul, levert a víz, levegőt is alig mertem venni.

Egyszer csak eltűnt...

Reggel elmondtam anyueknak, persze mondták hogy àlmodtam biztos.

Mai napig meg mernék esküdni hogy tényleg ott volt valami.

Senki nem halt meg előtte

2020. dec. 1. 00:41
 12/36 A kérdező kommentje:
11-es, tudnál irni nekûnk a tapasztalásaidról, nem fogunk „bolondnak“ tartani! Èn is megtapasztaltam hasonlót! Ilyen lètezik!
2020. dec. 1. 02:36
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Apum a temetése után visszajött, hogy elbúcsúzzon tőlünk. Fekete árnyalakként érzékeltem, ettől függetlenül azonnal tudtam, hogy ő az...
2020. dec. 1. 06:44
 14/36 anonim ***** válasza:
61%
Hát én nem haldoklok meg nem vagyok 98 éves de 1x láttam simán átsétált a falos aztán csá.
2020. dec. 1. 07:17
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sok olyan van, hogy eltünnek apró tárgyak: kulcs,hajcsat,szemüveg stb. És ott találjuk meg, ahol már milliószor megnéztük. Volt olyan, hogy egyedül voltam itthon, takaritottam, kimentem valahova, 10.perc múlva kb.visszamentem, és az éjjeli lámpa az ágy közepére volt letéve, a mellette lévő éjjeliszekrényről. Akkor a szomszédig futottam! Nagyon félek az ilyen dolgoktól. Volt, hogy éjjel a fejem fölött "sötét köd" szerű valami volt, ami lassan feloszlott. Éjszaka rendszeresen hallunk pattogást,reccsenést, kattogást. De lehet ezek a bútorok miatt vannak. Nem tudom. Az elhúnyt volt férjem házában lakunk. Lehet neki nem tetszik valami. Nem szeretem ezt a házat. Sosem szerettem.
2020. dec. 1. 09:18
 16/36 A kérdező kommentje:
14-es hány napra a (temetès után) jelent meg?
2020. dec. 1. 09:23
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, miért nem adod el a házat? Én tuti elköltöznék onnan, ha a volt férj, ha nem. De min. egy hivatásos spiritisztával kiűzetném a házból azaz átküldeni az itt ragadt lelket..
2020. dec. 1. 11:04
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Bocs 25 helyett 15-ös...Tuti eredetileg 25öt láttam, ez is egy érdekes dolog...
2020. dec. 1. 11:06
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokáig maradunk itt ez biztos. Amióta újra itt lakunk, semmi nem sikerül. Mindig elromlik valami, mindig költeni kell valamire. Az is fura, hogy ez egy jó nagy ház, tágas, világos, én mégis kicsinek érzem, úgy érzem össze szorít.
2020. dec. 1. 14:35
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
Csak fekete árnyalakokat láttam, a szinesek mind festve voltak, tehát hamisítványok.
2020. dec. 1. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!