Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki látott már fekete árnyalakot?

Angel3000 kérdése:

Ki látott már fekete árnyalakot?

Figyelt kérdés
Hol láttátok?

#entitás #Szellmi lèny #Meghalt szemèly #Termeszetfelleti lèny
2020. nov. 30. 17:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tetszik neki
2020. dec. 4. 10:41
 22/36 anonim ***** válasza:
Mármint a férjednek
2020. dec. 4. 10:41
 23/36 A kérdező kommentje:
Azért jàr vissza!
2020. dec. 4. 20:09
 24/36 A kérdező kommentje:
Ha viszont még mindig k“kisért“ akkor nem ment el, itt ragadt a „Kôzteslét“ fokàn!
2020. dec. 4. 20:11
 25/36 A kérdező kommentje:
Ilyen létezik!
2020. dec. 4. 20:12
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Én "érzem" hogy még itt van. Haragszik szerintem. Halála előtt váltunk el pár hónappal, nem túl szépen. Sajnos agresszív volt és alkesz is a végén.
2020. dec. 4. 21:28
 27/36 A kérdező kommentje:
Akkor meg kell tisztitani a szellemètôl a házat! Vèdeni tudod magadat a kèk szinnel. Van egy szin, amelynek erôs szellemûzô ès negativ energiaszûrô hatásása van. Ez a kèk egyik árnyalata, a Haint Blu. Fesd a falakra, szerezz be ilyen takarót, diszpárnát. Ônts a hâz sarkaiba sót, majd 24 óra elteltèvel szedd fel az ôsszeset ès dobd ki a házon kivûlre egy kukába, vagy ásd el a kertben. A só ôsszegyûjti a negativ energiákat, melyeket igy kônnyedèn kitehetsz az otthonodból. Èrdemes tehát rendszeressen megtisztitanod a negativ energiáktól, mivel ezek rátelepedhetnek a hangulatodra. Erre a legjobb a fehèr zsálya, amelyet mèdiumok, spirituális tanácsadók ès szellemvadászok is használnak. A száraz nôvènyt használd egyfajta fûstôlôkènt, hagyd, hogy minden helyisèget átjárjon.
2020. dec. 5. 00:50
 28/36 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a segítséget! Valamit kell tennem, mert itt ez a szép nagy ház, és teljesen élhetetlen. A 24.éves fiam viszont szeret itt lakni. Érdekes.
2020. dec. 5. 21:15
 29/36 A kérdező kommentje:
Szia, próbáld meg, amiket leirtam, hátha sikerûl. Ha viszont mègse lesz jobb, akkor kell egy hozzáèrtô szemèly egy Metafizikus, aki meg tudja tisztitani a házadat a „szellemtôl“, van rá erösebb mágia!
2020. dec. 5. 21:23
 30/36 anonim válasza:
50%
Paralizis közben régen láttam és hallottam is ilyeneket meg más dolgokat is. Pár éve egy több lakrészből összenyitott házban éltem, a folyosó volt a mumusom, ébren is láttam arra/ott fekete árnyakat elmozdulni. Lehetne magyarázni ezt a fáradtsággal, nem tudom, de mióta eljöttem onnan, nem láttam semmi ilyesmit, pedig fáradtabb vagyok mostanság mint akkor 😃
2020. dec. 10. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!