Ki látott már fekete árnyalakot?
Egyszer igen. Nem tudom, mi volt pontosan, szerintem félálomban voltam (vagy valahogy bealudtam nyitott szemmel, egyszer volt ilyen, a párna feltolta a bőröm a szemhéjammal együtt vagy nemtom) és az vetült ki. Vagy valósághűen megálmodtam a szobámat (ami ritka). Vagy démoni entitás (Lol. Abban a félkómás állapotban az sem volt kizárt)
Csak feküdtem az ágyamban, hajnalban. Kicsit megébredtem, és vissza akartam aludni. Résnyire volt nyitva a szemem (vagy azt is álmodtam, fene tudja) amikor megláttam egy fekete, emberszerű dolgot eljönni az ágyam mellett, a lábamtól a fejem felé.
Megoldás? Elfordultam a fal felé. Sejtettem, hogy csak valami álomfoszlány, ártalmatlan, de azért nem akarom nézegetni (amúgy eltűnt, de ne is jöjjön vissza, érted)
Vagy ha esetleg maga Lucifer, akkor is mit tudok tenni? Minél kevesebbet látok az utolsó percemből, annál jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!