Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki látott már fekete árnyalakot?

Angel3000 kérdése:

Ki látott már fekete árnyalakot?

Figyelt kérdés
Hol láttátok?

#entitás #Szellmi lèny #Meghalt szemèly #Termeszetfelleti lèny
2020. nov. 30. 17:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
21%
A paint és photoshop színpalettáján...
2020. nov. 30. 19:13
 2/36 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer igen. Nem tudom, mi volt pontosan, szerintem félálomban voltam (vagy valahogy bealudtam nyitott szemmel, egyszer volt ilyen, a párna feltolta a bőröm a szemhéjammal együtt vagy nemtom) és az vetült ki. Vagy valósághűen megálmodtam a szobámat (ami ritka). Vagy démoni entitás (Lol. Abban a félkómás állapotban az sem volt kizárt)

Csak feküdtem az ágyamban, hajnalban. Kicsit megébredtem, és vissza akartam aludni. Résnyire volt nyitva a szemem (vagy azt is álmodtam, fene tudja) amikor megláttam egy fekete, emberszerű dolgot eljönni az ágyam mellett, a lábamtól a fejem felé.

Megoldás? Elfordultam a fal felé. Sejtettem, hogy csak valami álomfoszlány, ártalmatlan, de azért nem akarom nézegetni (amúgy eltűnt, de ne is jöjjön vissza, érted)

Vagy ha esetleg maga Lucifer, akkor is mit tudok tenni? Minél kevesebbet látok az utolsó percemből, annál jobb :D

2020. nov. 30. 19:18
 3/36 anonim ***** válasza:
77%
A szobámban, alvásparalízis közepette
2020. nov. 30. 20:35
 4/36 anonim ***** válasza:
59%
Az ágyam mellett, ébrenlét közepette.
2020. nov. 30. 21:54
 5/36 anonim ***** válasza:
11%
:O
2020. nov. 30. 22:31
 6/36 anonim ***** válasza:
90%
Éjjel 2-körül a párom ágya mellett állt egy fekete csuklyás alak, de csak pár pillanatig! Amikor észrevette hogy nézem a plafon felé lassan felszállt.
2020. nov. 30. 23:50
 7/36 A kérdező kommentje:
6-os meg szeretnèlek kèrdezni, hogy mostanában volt nállad vagy a párod rokonságában meg halt szemèly? A válaszodat elôre is kôszônôm!
2020. nov. 30. 23:58
 8/36 anonim ***** válasza:
0%
6os mist nem tudom eldönteni hogy viccelsz e
2020. nov. 30. 23:58
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem viccelek!!!! És igen, azóta kislámpa mellett alszok, nagyon félek! Anyum halt meg lassan 2.éve.
2020. dec. 1. 00:04
 10/36 anonim ***** válasza:
77%
Azért hogy megértsétek a lényeget leírom röviden. Az én férjem 6.éve meghalt. Azóta van egy élettársam aki itt él velem. Ez a lakás a volt férjemé volt. Lehet nem tetszik neki, hogy egy másik férfi él az ő házában? Ki tudja. Mindenesetre történtek már itt fura dolgok. Nem szeretek itt lakni és félek itt. Sajnos anyum is meghalt lassan 2.éve. Eléggé benne vagyok a korban, nem vagyok fiatal, nem szoktam viccelni ilyen dolgokkal. Nem beszélek nagyon erről mert akivel nem történt ilyen dolog az hülyének néz, és az nem hiányzik.
2020. dec. 1. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!