Hazerej_a_vihardémon kérdése:
Ismerősöm mesélte, hogy begyütt a kertbe egy fekete őz szerű állat mi lehetett?
Figyelt kérdés
Múltkor találkoztam egy régi jó ismerősömmel aki tanyán lakik és azt mesélte, hogy pár hete bement hozzájuk egy őzre hasonlító ámde fekete szőrzetű állat mely akkora volt pont mint egy ló de annál mégis jóval nagyobb. Nem volt agancsa meg semmi, olyan volt mint említettem: lószerű ámde mégis teljesen más, a szeme vörösen fénylett elmondása szerint. Állítólag hirtelen két lábra ágaskodott és a melső lábaival ütlegelni kezdte az ismerősömet, aki ekkor felragadott a rőzserakásból egy veccőt és jól rávágott vele a loúnak a combjára, de olyan erővel, hogy csattant aztán kettétört a bot. Én nem tudom mit gondóljak erről, szerintem a félhomályban valami szarvast vagy őzet félrenézett, tudni kell róla, hogy ő nagyon ilyen ufó meg szellem stb. hívő. El tudom képzelni, hogy csak bemesélte magának az állat furcsa küllemét. Hogy vélekedtek?2020. júl. 3. 18:24
2/9 anonim válasza:
"gyütt", "veccő", "loú", "gondóljak"...
Hogyan vélekedek? Hogy ez viccnek is rossz, és nevetséges a parasztos beszéded.
4/9 anonim válasza:
A tájszólás írásban nem jelenik meg. :D Kamu.
5/9 anonim válasza:
"2# Tájszólás, és nem paraszt."
Tényleg nem tűnik fel neked, hogy ERŐLTETI? Kifigurázza. Nehogy már tényleg elhidd, hogy tájszólással beszél. Az nem ilyen.
6/9 anonim válasza:
szólj ismerősödnek h énis kérek az anyagból amit szív
9/9 anonim válasza:
Érdekes én azt hittem a loúk (vagy loúvak) már rég kihaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!