Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Isten megbocsájt azoknak is,...

Isten megbocsájt azoknak is, akik az ördöggel szövetkeztek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Hát pedig Isten mindent megbocsájt! Csak az ördögnek nem bocsájt meg, mert az ördög rosszat akar mindenkinek!
2020. júl. 29. 18:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Isten mindig mindent megbocsát! Ő jóságos és irgalmas! Menjél gyakran templomba és imádkozzál! Gyónjál is meg! Isten szeret téged! Ne feledd, hogy te is Isten imádott gyermeke vagy! Soha nem lesz képes elhagyni téged!
2020. júl. 29. 18:40
 13/18 Igazságoska ***** válasza:
22%
Én hiszek Istenben és ő soha nem hagyna el téged! Szerintem az ördög mondta azt, hogy nem bocsát meg! De ne is foglalkozz vele! Arra gondolj, hogy Isten szeret! Csak az ördög szórakozik veled! De ha hiszel Istenben, akkor nincs mitől félned!
2020. júl. 29. 18:43
 14/18 A kérdező kommentje:

"Ha Isten mindent megbocsát most Lucifer a bukott angyal nem lenne a pokolban. Miért hiszi mindenki, hogy Isten ilyen jószívű. Ha az lenne szenvedés nélküli életünk lenne a paradicsomban az eredendő bűn után is."

Az ördög miatt van a szenvedés és Isten nagyon mérges az ördögre! De a Mennyország létezik! Én onnan jöttem! Az az emlékem van, hogy mindig is lány akartam lenni és Istennel voltam az égben! Ez igaz!

2020. júl. 29. 18:47
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Ti mind betegek vagytok :D Ez a sok hülyeség amit gyerek korotok óta belétek tömnek.
2020. júl. 29. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudjátok én vagyok az "ördög" akiről itt írjátok, hogy csak át akar verni a felhozott Luciferes témámmal.

Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan idióta aki gyakorlatilag démonokhoz hasonlít majd, mert felvetettem egy egyébként jogos témát a kérdéssel kapcsolatban.

Alapvetően elméleti szinten írtam a választ mivel nem hizsem Isten létezését.

Csak az itt-ott hallott dolgok alapján próbáltam egy kis emberi gondolkodást indítani a válaszommal.

És most jön a térintsünk mindenkit az ördög oldalára rész

(xdd *meghal legbelül*)

Mi alapján gondoljátok, hogy ha létezik is Isten és Sátán mi valójában a jót követjük-e és nem a rosszat?

Hasonló képességekkel bírnak és egyikükkel sem találkozot még senki.

SENKI.

(Nehogy elkezdjetek vitatkozni mert előjön a szekunder szégyenérzetem.)

Magyarán semelyikünk nem tud mondani semmi konkrétat amit magunk tapasztaltunk.

Enny lett volna a térítés.

Imádkozom...imádkozom...

Miket beszélek xd

Remélem lesz pár értelmes ember aki gondolkozik rajta még ha nem is fogadja el végül.

*és tényleg kíméljetek a"én pedig találkoztam vele" szövegektől.

2020. júl. 29. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyébként csak logikai kérdés de a menyországból jöttél, emlékszel is rá még is szövetkeztél az ördöggel és azt várod, hogy Isten aki gyűlöli az ördögöt megbocsátja amit tettél annak ellenére, hogy tudtad az rossz?

Amennyiben meg emlékszel rá, hogy a menyországból jöttél egy "az ördög átvert"kétlem, hogy mentség lenne mivel ilyen körülmények között illett volna felismerni.

A végére pedig kapsz két idézőjelet mert nem vagyok hajlandó egy ilyen marhaságért körbeidézőjelezni az egész szövegem.

" "

2020. júl. 29. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:
32%

Nincs olyan, hogy isten, tudatlanok vagytok.

Olyanok az emberek, imádkoznak a képzeletbeli barátaikhoz, szánalmas.

Fogjátok fel, hogy nincs isten.

2020. júl. 31. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!