Isten megbocsájt azoknak is, akik az ördöggel szövetkeztek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 19:03
2/18 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy Isten ne bocsájtana meg! Csak arra gondolj, hogy Isten szeret!
3/18 A kérdező kommentje:
Mert engem becsapott az ördög és hittem neki, de már nagyon megbántam! Templomban is voltam! De azt hallottam, hogy:"Nem bocsájtok meg!" Meg hogy:"Te már soha többé nem jöhetsz a Mennybe!" De úgy is visszamehetek a Mennybe! Isten nem lenne ilyen gonosz!
2020. júl. 28. 19:09
4/18 anonim válasza:
Isten nem gonosz! Neked meg nem jó itt a Földön, hogy már a Mennybe akarsz menni?
5/18 A kérdező kommentje:
De jó itt a Földön!
2020. júl. 28. 19:14
8/18 anonim válasza:
Ha Isten mindent megbocsát most Lucifer a bukott angyal nem lenne a pokolban. Miért hiszi mindenki, hogy Isten ilyen jószívű. Ha az lenne szenvedés nélküli életünk lenne a paradicsomban az eredendő bűn után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!