Istenné válhat egy ember?
Figyelt kérdés
fantasy regényt írok egy olyan srácról aki ember de istenné válik..szeretnék némi valódiságot és mítoszokra utalni, mitológiai személyeket állítani példának, valamint valami módszernek olvasnék utánna, ami leírná hogy lett istenné az a karakter..Sámson története a bibliábol és Akhilleusz a görögöktöl meg van, de ők sem istenek voltak..segítsetek2020. ápr. 21. 20:21
1/22 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Azt sem tudjuk biztosra hogy van-e olyan hogy isten. Még is hogy válna valaki azzá?
2/22 anonim válasza:
Minden isten lesz.
Külső erő törje szét a korlátait, így férjen hozzá a lelke szintjéhez, így váljon az abszolút isteni szintűvé, de megérthetetlenül magasröptű ok miatt ne hagyja abba a fizikai létezését.
3/22 anonim válasza:
Meg ne írjuk helyetted a regényt?
4/22 anonim válasza:
Téged még nem zártak gumiszobába?
5/22 anonim válasza:
Szerintem halálra ítélt történet. Maga a koncepció is hibás.
Keress más témát. Nem azt mondom, hogy nem lenne lehetséges összehozni ebből egy jó story-t hanem, hogy egyáltalán nem lenne valóságos amint írtad. A mítosz nem valóság! Nem történelem hanem kultúra!
6/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a kérdést...attól hogy írok egy fantasy könyvet egy bizonyos témában nem értem miért kellene gumi szobába zárni...ha elolvastad rendesen a kérdésemet akkor ezt a kérdést fel sem tetted volna... Gondolom akkor a Harry Potter vagy a Gyűrűk ura írója is oda való szerinted.. És nem nem azt kértem hogy írjátok meg a könyvem helyettem..És aki nem akar annak nem kell segítenie.... egyszerüen én nem találtam olyan mítoszt vagy leírást amit használhatnék és ugy gondoltam hát ha van valaki aki ismer vagy tud valamit
2020. ápr. 21. 21:07
7/22 A kérdező kommentje:
5.válaszoló természetesen nem lesz valósághű hiszen mégiscsak egy misztikum/fantasy történet.. De ha lehet már létező mítoszokra építeném nem teljesen kitaláltra
2020. ápr. 21. 21:09
8/22 anonim válasza:
Már eleve az. Csak tudatilag nem az. De tudatilag is azzá válhatsz, ha megszabadulsz az elmédtől.
9/22 anonim válasza:
5-ös vagyok, keresek pár ilyen történetet neked, majd megírom mire jutottam, bár lehet hogy nem lesz eredeti ha így valami alapján születik
10/22 anonim válasza:
Nem tudok olyan módszerről, de hallottam már olyan regényekről, melyekben valamilyen rendszer segítségével érnek el magasabb szintet. Keress rá a LitRPG regényekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!