Hogy tudnám eladni a lelkem a Sátánnak?
Figyelt kérdés
El szeretném adni, mivel úgy érzem, hogy a földi boldogság mindenek felett van és nem érdekel mi lesz velem a halálom után.2020. jún. 8. 19:56
1/30 anonim válasza:
Már el is adtad, a szándék elég. De rá fogsz fázni, mert a legendákkal ellentétben nem ad érte cserébe semmit.
2/30 anonim válasza:
Ha létezne szart sem érne neki egy olyan dolog, amit milliárdok adtak már oda nekik ingyen.
Szerencse, hogy nem létezik.
3/30 anonim válasza:
Sátán egy szimbólum a rosszra. Eladni a lelket sátánnak azt jelenti, hogy ami jó, a lélek, ami önmagad vagy, azt eltaszítod a rosszért, hamisságért, önismerethiányért, hamis ideiglenes boldogságért az univerzális, igaz és vég nélküli boldogság, elégedettség helyett.
Egyébként te vagy a lelked, nem tudod eladni. A testedet eladhatnád, még a szellemed adatait is átadhatnád másnak, de a lelked az a te személyiséged magja.
4/30 A kérdező kommentje:
A Sátán, Isten ellensége, a rossz megtestesítője. A Sátán egy bukott angyal. DE hatalma van, ami az én földi örömöm szolgálná. Rengeteg híres ember megtette, én miért is ne tenném...
2020. jún. 8. 20:31
5/30 anonim válasza:
Mindenki a saját szerencsétlenségének a kovácsa.
6/30 anonim válasza:
Kérdezd meg Desiignert vagy Beyoncét.
7/30 anonim válasza:
Nem. A Sátán csak értékes vagy okos lelkeket vásárol.
A kérdésednek hála ez már téged nem fenyeget.
8/30 anonim válasza:
Szerintem a hírességek kamuznak. Ez egyfajta protokoll lehet náluk, hogy beleszőnek olyan dolgokat egy riportba amire előzetesen megkérik őket. A menedzsere vagy kiadója, akárki. Úgy mint hogy hordják ezt vagy azt a márkájú cuccot. Mivel őket tömegek követik gondolkodás nélkül ezért így népszerűsíthetnek akár egy ideológiát is. Nem biztos, hogy meggyőződésből teszi mind. Talán Lady Gaga és Marlyn Mansonról el tudom képzelni, de Beyonce meg a többi pont, hogy elég földhözragadottnak tűnnek ehhez.
9/30 anonim válasza:
Attól, ha eladod a lelked, nem leszel boldogabb, pont ellenkezőleg. Attól leszel boldog, ha megtanulod legyőzni a negatív erőket.
10/30 anonim válasza:
Ennek a sátános vonzalomnak a vége az lehet, hogy a bolondokházában fogsz kikötni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!