Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én most tényleg eladtam a...

Én most tényleg eladtam a lelkem a Sátánnak?

Figyelt kérdés

Tegnap eltünt a telefonom. Égen földön kerestem. A kocsiban használtam utoljára, de onnan eltünt.. Reggel anyukám ment el a munkahelyére és fél órán keresztül hallgattam a hisztijét, hogy elérhetetlen leszek... Annyira ideges lettem, hogy azt mondtam, hogy ha kell odaadom a lelkem az ördögnek,hogy meglegyen a telefon és anyám abbahagyja a kiabálást.

Majd amikor anyu megkért, hogy tegyem be a kocsiba a táskáját ott termett a telefonom, ahol már vagy 5x néztem. Annyira megijedtem. Lehet tenni ellene, hogy ne kerüljek pokolba?

2016. jún. 24. 17:31
1 2
 1/14 anonim válasza:
42%
Jajj de buta vagy :) Dehogy attad el!! Ha nem komolyan gondoltad, csak úgy odavetetted, akkor nem lehet belole baj.Meg is bántad. Szerintem menj el gyónni, és ezzel meg is oldottad. Isten megbocsájtó, biztosan ő is tudja, hogy ez egy emberi ostobaság volt. Ahhoz h valaki a sátán szolgájává válljon azt akarni is kell.
2016. jún. 24. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
A sátán a zsidó-keresztény mitológia egy alakja, tartani tőle olyan, mintha Hádésztól, vagy Zeusztól tartanál. Tényleg butaság amit kérdezel.
2016. jún. 24. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
És ilyen emberek még nincsenek diliházban...? Miért?
2016. jún. 24. 18:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Én alapból véve nem hiszek az ilyenekben. A reinkarnációt valósághűbbnek tartom. De baromira megijesztett amikor a telefonom egyszer csak a semmiből előkerült. És tényleg nem gondoltam komolyan, de annyira megijedtem amikor megláttam. És hirtelen arra gondoltam,hogy mi van ha most eladtam a lelkem. Nagyon beparáztam és van aki azt írta, hogy ha innentől kezdve nem tartom be a sátán 11 törvényét akkor valamelyik szerettemnek bántódása esik. Én meg reggel óta emiatt parázok. 😭 De akkor ha imádkozok, akkor se a családomnak és a szeretteimnek nem lesz baja és pokolra sem jutok? Lehet, hogy butának gondoltok, de sose volt még ilyen és én tényleg rettegek jelenleg.
2016. jún. 24. 18:42
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

"És ilyen emberek még nincsenek diliházban...? Miért?"

Az OPNI megszűnt. Nem is tudtad?

2016. jún. 24. 18:50
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Menj Balassagyarmatra, az elmegyógyintézetbe. :P
2016. jún. 24. 19:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen tudjuk, hogy bezárt a lipót... Apám ott dolgozott
2016. jún. 24. 19:04
 8/14 anonim válasza:
85%
akkor úgyis családban marad, nem esett messze az alma a fájától :P
2016. jún. 24. 19:05
 9/14 anonim ***** válasza:
37%

Hát most vagy figyelmetlen vagy és nem vetted észre a telefonodat vagy eladtad az ördögnek a lelked. Akkor viszont hagyj fel a reinkarnációba vetett hiteddel, mert biztosan nem fér össze a Sátánnal.

Ha pedig mindenféle idegennek elhiszed amit mondd (pl. 11 sátáni törvényt be kell tartanod mert különben baj lesz), akkor nem lesz könnyű életed ezzel a hiszékeny hozzáállással.

2016. jún. 24. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Megnyugodhatsz, nem adtad el a lelkedet...

Sok ember tévhitben él, hogy kellő tudás és tapasztalat nélkül bármit csinálhat.

Ahhoz beavatottnak kell legyél, hogy ilyeneket tudj csinálni.

A másik része pedig, hogy a lelked nem tudod sehogy sem "eladni".

Egyszerűen lehetetlen.

2016. jún. 24. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!