Én most tényleg eladtam a lelkem a Sátánnak?
Tegnap eltünt a telefonom. Égen földön kerestem. A kocsiban használtam utoljára, de onnan eltünt.. Reggel anyukám ment el a munkahelyére és fél órán keresztül hallgattam a hisztijét, hogy elérhetetlen leszek... Annyira ideges lettem, hogy azt mondtam, hogy ha kell odaadom a lelkem az ördögnek,hogy meglegyen a telefon és anyám abbahagyja a kiabálást.
Majd amikor anyu megkért, hogy tegyem be a kocsiba a táskáját ott termett a telefonom, ahol már vagy 5x néztem. Annyira megijedtem. Lehet tenni ellene, hogy ne kerüljek pokolba?
"És ilyen emberek még nincsenek diliházban...? Miért?"
Az OPNI megszűnt. Nem is tudtad?
Hát most vagy figyelmetlen vagy és nem vetted észre a telefonodat vagy eladtad az ördögnek a lelked. Akkor viszont hagyj fel a reinkarnációba vetett hiteddel, mert biztosan nem fér össze a Sátánnal.
Ha pedig mindenféle idegennek elhiszed amit mondd (pl. 11 sátáni törvényt be kell tartanod mert különben baj lesz), akkor nem lesz könnyű életed ezzel a hiszékeny hozzáállással.
Megnyugodhatsz, nem adtad el a lelkedet...
Sok ember tévhitben él, hogy kellő tudás és tapasztalat nélkül bármit csinálhat.
Ahhoz beavatottnak kell legyél, hogy ilyeneket tudj csinálni.
A másik része pedig, hogy a lelked nem tudod sehogy sem "eladni".
Egyszerűen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!