Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én most tényleg eladtam a...

Én most tényleg eladtam a lelkem a Sátánnak?

Figyelt kérdés

Tegnap eltünt a telefonom. Égen földön kerestem. A kocsiban használtam utoljára, de onnan eltünt.. Reggel anyukám ment el a munkahelyére és fél órán keresztül hallgattam a hisztijét, hogy elérhetetlen leszek... Annyira ideges lettem, hogy azt mondtam, hogy ha kell odaadom a lelkem az ördögnek,hogy meglegyen a telefon és anyám abbahagyja a kiabálást.

Majd amikor anyu megkért, hogy tegyem be a kocsiba a táskáját ott termett a telefonom, ahol már vagy 5x néztem. Annyira megijedtem. Lehet tenni ellene, hogy ne kerüljek pokolba?

2016. jún. 24. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Nem!

Felajánlottad, de nekem nem kellett!

Inkább az őrangyalod tehette oda.

2016. jún. 24. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

csak opciós derivatívába mentél bele, ez még nem eladott lélek. Sőt jól is járhatsz vele ha kedvezőek az lélek/kívánság árfolyammozgások.

Én a második Bollier szalag érintés után nyitnék második pozíciót egy közepesen erős kívánsággal az ellentétes mozgásra.

Ilyen a sátánista közgazdaságtan

2016. jún. 24. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Látom rajtad is hatott a keresztény agymosás. Nem, nem adhatod el a lelkedet a Sátánnak, neki senki nem tudja eladni a lelkét és hasonlók. Mondom én ezt sátánistaként.
2016. jún. 24. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy tudom még egy hónapig visszaváltható utána már nem. Eladtad, de minek is az neked? Mit csinálsz vele? Inkább örülj neki jó üzlet volt. Én is eladtam az enyémet, de ingyen is odaadtam volna, mert nem veszem hasznát. Igazából a világvégét kívántam, hogy mindannyian menjünk együtt a levesbe, de túlontúl romlott a lelkem, hogy annyit érjen. Mily önzetlen kívánság is volt, de nem teljesült.
2016. jún. 25. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!