Szerinted léteznek szellemek? Egy felmérést végzek, hogy hányan hisznek a szellemekben.
Nem kell túl hosszú válasz rövid válasz is jó pl: igen én hiszek a szellemekben.
Az én véleményem erről az , hogy én hiszek a szellemek létezésében.Szoktam látni fura dolgokat de mért este szókot ez velem előfordulni, pl: volt olyan hogy itt állt mellettem egy szellem és itt áll kb 3-4 másodpercig tudtam hogy itt van de azt hittem rá hogy az öcsém.De amikor oda fordultam és hirtelen eltűnt tudtam hogy ő nem az én öcsém.Hanem egy szellem volt , fekete ruha volt rajta, másnap megint láttam akkor láttam az arcát is az arca fekete volt nem lehetett kivenni az arcát. És ma is pár perccel ezelőtt a földre néztem és láttam egy lábat ami bejött a szobába csak a lába alsó részét láttam mert a felső része nem volt látható rá 1 másodpercre a lába is eltüntt , a lábát szépen kilehet venni és hát elég félelmetes volt, fekete cipő volt rajta.Röviden enyi
IGEN, mindig is hittem, számomra evidens, hogy a világ több dimenzióból illetve síkokból épül fel, amik közül egy a szellemvilág. Gondolj csak a fény/színspektrumra, mi emberek ennek alig látjuk 1 %-át és kijelentjük, hogy ó csak az van amit látunk - mégis milyen alapon, ha ott a többi 99 %? Mondok másik példát, a zongorán az oktávok, az oktáv mindig dó ré mi fá szó lá ti dó -ból épül fel, ugyanakkor ez a sor mindig (elvileg a végtelenségig) ismétlődik magasabb/mélyebb változatban! Azaz képzeld el, hogy az emberi világ egy ezek közül az oktávok közül, és ott van még rengeteg más hasonló, de más rezgésű világ.
Szeretném elmondani az én szellem sztorimat is:
Látni nem, de megtapasztaltam, hisz pár éve - amikor még kisebb voltam - egy érdekes 'élményben' volt részem.
Akkoriban jelent meg a fehér zaj filmen, aminek a lényege, hogy szellemek hangjait felveszik diktafonra, esetleg képüket is videóra. Nekem volt egy diktafonom, amivel akkoriban sokat játszottam. A fehér zaj megnézése után eléggé féltem napokig, nem a saját szobámban aludtam. Aztán kezdett elmúlni a félelem és egyik nap gondoltam kipróbálom esetleg nekem is működik a szellem hangjának felvétele. Alattunk lakik egy bácsi, aki olyan mintha nagypapám lenne és ő neki már évekkel ezelőtt meghalt az anyukája. Beszélgettem vele és kérdeztem esetleg amíg megy a magnó kérdezne-e valamit anyukájától )aki ugye már meghalt). Azt kérdezte a bácsi, hogy milyen a másvilág... A magnó eközben ment, csend volt...aztán mikor az egy perces felvételt visszajátszottuk a kérdés feltevése után egy kis csönd volt és utána olyan jött amitől megrémültem (mert igazából ezt az egészet csak játéknak szántam), a semmiből lábosok furcsa csörömpölése hallatszódott, majd egy recsegő hangon: Rossz.
Aznap egész nap be voltam tojva. Elmondtam anyuéknak, megmutattam nekik is, ők se tudták mi lehet ez. Sokat vívodtam magamban, hogy ez talán csak egy előző felvételből hallatszódhatott bele vagy ilyesmi... végül sikerült letörölnöm - azért végül, mert csak másodszorra sikerült! .De aztán este történt a legfurcsább dolog. Anyu lefeküdt aludni a nappaliban, csönd volt, apu nem volt a lakásban, kuyták is aludtak. 8 óra lehetett még szürkület, én pedig elmentem fürödni. Fürdés közben gondolkoztam, szintén azon, hogy ez nem lehet igaz, félrevettem vmit a diktafonon, miközben ezen morfondíroztam egy puffanás hallatszódott kintről, a nappaliból (csönd volt azért hallhattam). Nem foglalkoztam vele, kb 20 perc után kiléptem a fürdőszobából és .. és a lábam előtt ott hevert egy könyv pontosan a csempék fugás illesztéséhez igazítva, a közelben nem volt könyvespolc, pontosabban, a legközelebbi könyvespolc 2 méterre volt háttal nekem. A könyv címe pedig nem más volt, mint: (Uri Gellertől) az Így görbüljek meg, ha nem igaz. A szellem tudatta velem, hogy a felvétel igazi:) Ma is ott csücsül a diktafon a polc mélyén, azóta nem vettem elő........szóval ez történt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!