Szerinted léteznek szellemek? Egy felmérést végzek, hogy hányan hisznek a szellemekben.
Nem kell túl hosszú válasz rövid válasz is jó pl: igen én hiszek a szellemekben.
Az én véleményem erről az , hogy én hiszek a szellemek létezésében.Szoktam látni fura dolgokat de mért este szókot ez velem előfordulni, pl: volt olyan hogy itt állt mellettem egy szellem és itt áll kb 3-4 másodpercig tudtam hogy itt van de azt hittem rá hogy az öcsém.De amikor oda fordultam és hirtelen eltűnt tudtam hogy ő nem az én öcsém.Hanem egy szellem volt , fekete ruha volt rajta, másnap megint láttam akkor láttam az arcát is az arca fekete volt nem lehetett kivenni az arcát. És ma is pár perccel ezelőtt a földre néztem és láttam egy lábat ami bejött a szobába csak a lába alsó részét láttam mert a felső része nem volt látható rá 1 másodpercre a lába is eltüntt , a lábát szépen kilehet venni és hát elég félelmetes volt, fekete cipő volt rajta.Röviden enyi
Jaj tévedtem többen nem hisznek benne , elnézést kérek.
Remélem hogy még sok választ kapok.És egy egál dolog jön ki a végén.
Komolyra Fordítva A Kérdésedet IGEN !
Én Is Hiszek A Szellemekben, Csak Ha pld Az Ágyam Előtt Látnék Eggyet Akkor Ilyedtemben Fejbe Rúgnám Az 7 Szentség!
Minden Paranormális Jelenségben Hiszek És Nagyon Érdekel Ez A Téma Engem Is . Remek Kérdés Várom A Válaszokat Én is !
Légyszives Aki Látott Már Az Ne Csak Azt Írja , Hogy IGEN, Hanem Írja Le Hozzá Hogy Mit Is Látott Pontosan, Mert Engem Érdekelne THX ! Csá ALL
d00b192 ahogy dodó is monda ne csak az írjátok hogy hiszek benne , ha valaki látott tapasztalt vagy épen egy ismerőse történetét hallotta akkor osszátok meg velünk.
Tegyük egy kissé érdekessé ezt a kérdést !!
Én is hiszek a szellemekben..
Még amikor kisseb voltam egyszer este teszteltem a telefonom kameráját és akkor csak úgy csináltam sorozatfelvételeket a hosszú folyosónk irányába.. (Igen, nagyon unatkoztam.. :)
Vagy 10 sorozatot csináltam.. /1 sorozat 4 kép/
Mindegyik képen ugyanaz volt, de amikor az egyik képet megnéztem, akkor döbbenten láttam, hogy egy gúnyos bohóc arca volt látható a képen.. A képet akkor meg is mutattam a szüleimnek, így ők is látták.. A kép annyira félelmetesnek tűnt akkor hirtelen, hogy sajnálatos módon letöröltem.. :(
A házat mi építetettük, így nem lehet előzménye a dolognak (nem élhetett itt bohóc..)
De ezenkívűl is voltak/vannak még tapasztalataim, de ez volt a legkézenfoghatóbb..
Én hiszek bennük.
Sokszor hallottam járkálást az előszobába.
Még kisebb voltam, az ajtó akkor még félig meddig ki volt nyitva, hajnal körül ébredeztem., de még aránylag sötét volt.
Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy valami az előszobai bejárati ajtónál mozog.Azt hittem anyukám az. Néztem,néztem..De nem tudtam hova tenni. Csak bámultam.De még midnig ott volt. Már kezdtem megijedni, mert rájöttem, hogy az ott nem anya lehet, és apa se.Egy sötét árnyék féleség volt. Aztán rá pár percre kijött anyum a szobából , akkor eltűnt.
Aztán a másik,1x bnőmmel szemtől szembe álltunk...Épp a lakásába voltunk. Egyszercsak azt vettem észre, hogy a plafonon egy sötét árny lebeg, aztán hirtelen eltűnt.Az érdekessége az, hogy nem csak én láttam fura dolgot, hanem a bnőm is, ő azt látta, hogy mintha mellette állt volna egy sötét alak..Szóval mind a ketten láttunk valamit.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!