Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerinted léteznek szellemek?...

Szerinted léteznek szellemek? Egy felmérést végzek, hogy hányan hisznek a szellemekben.

Figyelt kérdés

Nem kell túl hosszú válasz rövid válasz is jó pl: igen én hiszek a szellemekben.

Az én véleményem erről az , hogy én hiszek a szellemek létezésében.Szoktam látni fura dolgokat de mért este szókot ez velem előfordulni, pl: volt olyan hogy itt állt mellettem egy szellem és itt áll kb 3-4 másodpercig tudtam hogy itt van de azt hittem rá hogy az öcsém.De amikor oda fordultam és hirtelen eltűnt tudtam hogy ő nem az én öcsém.Hanem egy szellem volt , fekete ruha volt rajta, másnap megint láttam akkor láttam az arcát is az arca fekete volt nem lehetett kivenni az arcát. És ma is pár perccel ezelőtt a földre néztem és láttam egy lábat ami bejött a szobába csak a lába alsó részét láttam mert a felső része nem volt látható rá 1 másodpercre a lába is eltüntt , a lábát szépen kilehet venni és hát elég félelmetes volt, fekete cipő volt rajta.Röviden enyi

2010. júl. 31. 22:17
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat és most pedig megyek aludni a komenteket holnap meg nézem sziasztok.
2010. aug. 1. 00:04
 22/50 anonim ***** válasza:
64%

http://www.youtube.com/watch?v=ogBp8IAtSWc

érdemes megnézni !

Valamint hozzá kell fűznöm, hogy annó a WTC-nél amikor beleszált a 2 repülő, nagyon durva videók vannak youtubon rola. UFO- szellemek képek, minden egyes kamera nézetnél megfigyelhetőek, esküszöm, hogy n4gyon besz4rtam rajtuk !

2010. aug. 1. 00:46
 23/50 anonim ***** válasza:
77%
Majd esetleg holnap megnézem.. :)
2010. aug. 1. 00:58
 24/50 anonim ***** válasza:
68%
Nem hiszek bennük. Mikulás sincs szellem sincs azt cső.
2010. aug. 1. 05:30
 25/50 anonim ***** válasza:
67%
hiszek bennük. mert léteznek.
2010. aug. 1. 09:03
 26/50 A kérdező kommentje:
Zsír kösz a válaszokat a videó elég érdekes volt kösz a videót.
2010. aug. 1. 09:36
 27/50 anonim válasza:
67%
Igen hiszek a szellemekben,láttam is és érzem is őket.Sajnos az emberek nagy része nem hisz bennük mert nem látják őket,de ez érthető.Mi akik látjuk a szellemeket nem kell hinnünk bennük,tehát mi nem hiszünk hanem TUDJUK hogy vannak.
2010. aug. 1. 10:03
 28/50 BlackSword ***** válasza:
56%

Nem hiszem, hogy léteznének szellemek...

Persze van akiknek a félelmük/félelmeik testesednek meg úgymond szellem alakban... Könnyen meglepődhet valaki, ha a félelemtől is fél...

2010. aug. 1. 10:45
 29/50 Gitarhero válasza:
100%
Helo!Én hiszek bennük, de még 1et sem láttam, csak hallottam őket...ÉS ehen a "Félelmünk megtestesül"-höz csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nemhiszem, hogy van még 1 ember aki annyira félne egy szellemtől mint én...Szóval félek tőlük de még 1et se láttam!Na?
2010. aug. 1. 13:14
 30/50 A kérdező kommentje:

Az utolsóval egyet értek.

Köszönöm a válaszaitokat.

2010. aug. 1. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!