Szerinted léteznek szellemek? Egy felmérést végzek, hogy hányan hisznek a szellemekben.
Nem kell túl hosszú válasz rövid válasz is jó pl: igen én hiszek a szellemekben.
Az én véleményem erről az , hogy én hiszek a szellemek létezésében.Szoktam látni fura dolgokat de mért este szókot ez velem előfordulni, pl: volt olyan hogy itt állt mellettem egy szellem és itt áll kb 3-4 másodpercig tudtam hogy itt van de azt hittem rá hogy az öcsém.De amikor oda fordultam és hirtelen eltűnt tudtam hogy ő nem az én öcsém.Hanem egy szellem volt , fekete ruha volt rajta, másnap megint láttam akkor láttam az arcát is az arca fekete volt nem lehetett kivenni az arcát. És ma is pár perccel ezelőtt a földre néztem és láttam egy lábat ami bejött a szobába csak a lába alsó részét láttam mert a felső része nem volt látható rá 1 másodpercre a lába is eltüntt , a lábát szépen kilehet venni és hát elég félelmetes volt, fekete cipő volt rajta.Röviden enyi
http://www.youtube.com/watch?v=ogBp8IAtSWc
érdemes megnézni !
Valamint hozzá kell fűznöm, hogy annó a WTC-nél amikor beleszált a 2 repülő, nagyon durva videók vannak youtubon rola. UFO- szellemek képek, minden egyes kamera nézetnél megfigyelhetőek, esküszöm, hogy n4gyon besz4rtam rajtuk !
Nem hiszem, hogy léteznének szellemek...
Persze van akiknek a félelmük/félelmeik testesednek meg úgymond szellem alakban... Könnyen meglepődhet valaki, ha a félelemtől is fél...
Az utolsóval egyet értek.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!