Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerinted léteznek szellemek?...

Szerinted léteznek szellemek? Egy felmérést végzek, hogy hányan hisznek a szellemekben.

Figyelt kérdés

Nem kell túl hosszú válasz rövid válasz is jó pl: igen én hiszek a szellemekben.

Az én véleményem erről az , hogy én hiszek a szellemek létezésében.Szoktam látni fura dolgokat de mért este szókot ez velem előfordulni, pl: volt olyan hogy itt állt mellettem egy szellem és itt áll kb 3-4 másodpercig tudtam hogy itt van de azt hittem rá hogy az öcsém.De amikor oda fordultam és hirtelen eltűnt tudtam hogy ő nem az én öcsém.Hanem egy szellem volt , fekete ruha volt rajta, másnap megint láttam akkor láttam az arcát is az arca fekete volt nem lehetett kivenni az arcát. És ma is pár perccel ezelőtt a földre néztem és láttam egy lábat ami bejött a szobába csak a lába alsó részét láttam mert a felső része nem volt látható rá 1 másodpercre a lába is eltüntt , a lábát szépen kilehet venni és hát elég félelmetes volt, fekete cipő volt rajta.Röviden enyi

2010. júl. 31. 22:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
67%
IGEN, hiszek bennük!
2010. aug. 1. 16:19
 32/50 BlackSword ***** válasza:
56%

ma 13:14!

Félreértettél... De biztosan azért, mert nem fogalmaztam meg rendesen...

Naszóval: Nem azért lát szellemeket, mert fél a szellemektől... A szellemkép csak a félelmének (bárnitől való félelménak) a materializációnak vélt jelensége...

Egyébként meg nyugodj meg, mert szellemek nem léteznek...

2010. aug. 1. 16:42
 33/50 anonim ***** válasza:
54%

Egyetértek 22:35-tel:

,,Igen, bár még nem láttam és nem is akarok."

2010. aug. 2. 00:52
 34/50 knakx ***** válasza:
67%
feltetlenul hiszek benuk velem nem sok dolog tortent de en kepes vagyok hini mas embereknek es ha biztosak bene hogy szellemet latak akor en hiszek nekik
2010. aug. 2. 07:08
 35/50 anonim ***** válasza:
65%
Hiszek.Bár konkrétan nem láttam,de amikor idéztünk,a pohár magától ment az asztalon,összerakva a megfelelő szavakat amit az ábc betűiböl raktunk ki körbe.Nagyon döbbenetes volt és megilyedtünk mindannyian.Azóta vannak különös dolgaim,de ha nem figyelsz rájuk,nem érdekel,akkor megszünnek.Nem kell rájuk koncentrálni!
2010. aug. 2. 08:41
 36/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, na most ott tart a dolog hogy ahogyan elnéztem a dolgokat arra a következtetésre jutottam hogy többen hisznek benne mint ahányan nem.

Utolsó ez tényleg meg történt?

2010. aug. 2. 09:59
 37/50 kayl18 ***** válasza:
54%

én hiszek a szellemekben, bár az agy sokszor megtréfál, mert nem tesz különbséget a képzelet és a valóság között, tehát ha sokat gondolsz valamire akkor azt vonzod, ha pl megnézel egy ijesztő szellemes filmet pl a paranormal activity-t(ajánlom mindenki figyelmébe, nagyon nagy film:D) éjaszaka, te is arra fogsz gondolni, hogy lehet szellem van a te házadban, ki se mersz menni a konyhába sötétben, ha hallasz valamilyen hangot egyből jájj szellem, én már megtanultam uralni valamilyen szinten a vonzás törvényét, én az ilyen rémtörténetektől meg szellem filmektől is nyugodtan alszok, mert egyszerűen kitörlöm az élményt az agyamból, tehát nem gondolok rá,

jah Októberben lesz a paranormal activity 2. rész premierje:D

2010. aug. 2. 12:00
 38/50 A kérdező kommentje:

Egyet értek ,

Egyébként láttam azt a filmet , nekem is tetszett az a film , de én nem tudom mert én nem ijedtem meg tőle rendesen tudtam aludni meg minden :DD

2010. aug. 2. 12:28
 39/50 anonim válasza:
100%

Én is hiszem bennük. Bár látni még nem láttam, de talán hallani hallottam, és nem csak én tapasztaltam ilyen fura dolgokat hanem édesanyám és a kineziológusom is mesélt személyes tapasztalatairól, és elég ijesztő.

Az én személyes élményem még régebben volt. Egy ismerősöm szobájában voltunk egy emeletes házban pont az emeleten.

Az ő szobája a lépcsővel volt szemben, beszélgettünk és, ő is én is lépésekre lettünk figyelmesek, mintha valaki jött volna felfele a lépcsőn, holott tudtuk mindketten, hogy senki sincs otthon csak mi.

Még mondtam is neki,hogy nézze már meg ki az, kinézett és senki nem volt ott. Utána már nem hallottuk a lépéseket, de én biztos vagyok benne, hogy az egy szellem volt.

Anyukám tapasztalata, neki mondjuk nem egy volt, de most csak egyet fogok leírni: anyukám foglalkozik jóslással és amikor egy barátnőjénél volt és a konyhában jósoltak egyszer csak egy nagy csörrenésre lettek figyelmesek, anyum nagyon megijedt mert ő háttal ült a tűzhelynek, ugyanis a tűzhelyen volt egy fazék amit a anyukám barátnője a saját szemével látott, hogy a fazék felemelkedett, majd visszaesett. Egyből elkezdte kérdezni, hogy apuci te vagy itt, persze a férjére gondolt aki már nagyon régen meghalt.

Egyébként ilyen jóslásoknál is ott vannak a szellemek...nagyon kell vigyázni.

Szóval én hiszek bennük. Aki pedig nem hisz benne, annak csak annyit írnék, hogy a levegőt sem látod, mégis létezik...sok minden van amit nem lát az ember mégis létezik.

2010. aug. 2. 14:53
 40/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a választ ez nagyon érdekes történet.
2010. aug. 3. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!