Szerinted léteznek szellemek? Egy felmérést végzek, hogy hányan hisznek a szellemekben.
Nem kell túl hosszú válasz rövid válasz is jó pl: igen én hiszek a szellemekben.
Az én véleményem erről az , hogy én hiszek a szellemek létezésében.Szoktam látni fura dolgokat de mért este szókot ez velem előfordulni, pl: volt olyan hogy itt állt mellettem egy szellem és itt áll kb 3-4 másodpercig tudtam hogy itt van de azt hittem rá hogy az öcsém.De amikor oda fordultam és hirtelen eltűnt tudtam hogy ő nem az én öcsém.Hanem egy szellem volt , fekete ruha volt rajta, másnap megint láttam akkor láttam az arcát is az arca fekete volt nem lehetett kivenni az arcát. És ma is pár perccel ezelőtt a földre néztem és láttam egy lábat ami bejött a szobába csak a lába alsó részét láttam mert a felső része nem volt látható rá 1 másodpercre a lába is eltüntt , a lábát szépen kilehet venni és hát elég félelmetes volt, fekete cipő volt rajta.Röviden enyi
ma 13:14!
Félreértettél... De biztosan azért, mert nem fogalmaztam meg rendesen...
Naszóval: Nem azért lát szellemeket, mert fél a szellemektől... A szellemkép csak a félelmének (bárnitől való félelménak) a materializációnak vélt jelensége...
Egyébként meg nyugodj meg, mert szellemek nem léteznek...
Egyetértek 22:35-tel:
,,Igen, bár még nem láttam és nem is akarok."
Köszönöm a válaszokat, na most ott tart a dolog hogy ahogyan elnéztem a dolgokat arra a következtetésre jutottam hogy többen hisznek benne mint ahányan nem.
Utolsó ez tényleg meg történt?
én hiszek a szellemekben, bár az agy sokszor megtréfál, mert nem tesz különbséget a képzelet és a valóság között, tehát ha sokat gondolsz valamire akkor azt vonzod, ha pl megnézel egy ijesztő szellemes filmet pl a paranormal activity-t(ajánlom mindenki figyelmébe, nagyon nagy film:D) éjaszaka, te is arra fogsz gondolni, hogy lehet szellem van a te házadban, ki se mersz menni a konyhába sötétben, ha hallasz valamilyen hangot egyből jájj szellem, én már megtanultam uralni valamilyen szinten a vonzás törvényét, én az ilyen rémtörténetektől meg szellem filmektől is nyugodtan alszok, mert egyszerűen kitörlöm az élményt az agyamból, tehát nem gondolok rá,
jah Októberben lesz a paranormal activity 2. rész premierje:D
Egyet értek ,
Egyébként láttam azt a filmet , nekem is tetszett az a film , de én nem tudom mert én nem ijedtem meg tőle rendesen tudtam aludni meg minden :DD
Én is hiszem bennük. Bár látni még nem láttam, de talán hallani hallottam, és nem csak én tapasztaltam ilyen fura dolgokat hanem édesanyám és a kineziológusom is mesélt személyes tapasztalatairól, és elég ijesztő.
Az én személyes élményem még régebben volt. Egy ismerősöm szobájában voltunk egy emeletes házban pont az emeleten.
Az ő szobája a lépcsővel volt szemben, beszélgettünk és, ő is én is lépésekre lettünk figyelmesek, mintha valaki jött volna felfele a lépcsőn, holott tudtuk mindketten, hogy senki sincs otthon csak mi.
Még mondtam is neki,hogy nézze már meg ki az, kinézett és senki nem volt ott. Utána már nem hallottuk a lépéseket, de én biztos vagyok benne, hogy az egy szellem volt.
Anyukám tapasztalata, neki mondjuk nem egy volt, de most csak egyet fogok leírni: anyukám foglalkozik jóslással és amikor egy barátnőjénél volt és a konyhában jósoltak egyszer csak egy nagy csörrenésre lettek figyelmesek, anyum nagyon megijedt mert ő háttal ült a tűzhelynek, ugyanis a tűzhelyen volt egy fazék amit a anyukám barátnője a saját szemével látott, hogy a fazék felemelkedett, majd visszaesett. Egyből elkezdte kérdezni, hogy apuci te vagy itt, persze a férjére gondolt aki már nagyon régen meghalt.
Egyébként ilyen jóslásoknál is ott vannak a szellemek...nagyon kell vigyázni.
Szóval én hiszek bennük. Aki pedig nem hisz benne, annak csak annyit írnék, hogy a levegőt sem látod, mégis létezik...sok minden van amit nem lát az ember mégis létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!