Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha hívom az angyalom akkor...

Ha hívom az angyalom akkor lehet h démon jön vagy szellem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még az is lehet, hogy én jövök!
2010. júl. 30. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
20:01 ez odaütött! XDDDDD megszakadtam xDDD, többieknek meg aztjavaslom ha démon kell, akkor egy warlock lesz a megoldás, ha angyal, akkor egy paladin, ha meg szellem, akkor egyszerűen csak menny el a spirit healerhez
2010. júl. 30. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
jesszusom mennyi kocka fa.sz van ittXD:Dén a wowwal kb összesen 5 órát játszottam....
2010. aug. 1. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Ébresztő gyerekek! Nem létezik minden agyzsibbasztásra kitalált lény, amit a játékokban láttok.... Jézusom... lassan a rézf*szú bagoly is létező természetfeletti lény lesz.... hát no comment
2010. aug. 6. 14:19
 15/16 anonim válasza:

Na gondolkozzunk csak logikusan.

1 angyalokról van szó- angyalok Istenhez köthetőek.

Szóval Isten teremtette őket is,honnan máshonnan jönnének. de lényeg az hogy ha angyalokról van szó, akkor hívőnek kell lenned. de akkor már minek imádkozol az anygyalodhoz, inkább Istenhez imádkozz. olyan pedig sztem nincs hogy személyes őrangyal. szellemek sincsenek.

de azért olyan hogy elkezdessz meditálni, meg fényeket, alakokat hangokat látsz, abszolút nem biztos hogy angyal.sőt..., ezek a szeánsz szerű dolgok telejesen buta dolgok, és még véletlen a sátánnal leszel kapcsolatban. ima közben sem látod megh Istent. Én óva intenélek titeket ezektől...

2010. aug. 7. 21:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Állítólag mindenkinek van őrangyala, csak épp nem tudsz róla, vagy épp megvan bántva(ezis lehetséges, pl.: nem köszöntél meg neki valamit) és semmiképp se akard hívni az őrangyalod...jön majd ha eljött az ideje, vagy épp else jön... a lényeg h ne háborgasd.
2010. aug. 8. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!